MEDIA

Survivor All Star Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία

Survivor All Star Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία

Survivor All Star: «Κλείδωσε» η ομάδα που κερδίζει τη δεύτερη ασυλία και πάει ήσυχη στο Συμβούλιο του Νησιού

Στο επεισόδιο της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου οι είσοδοι των νέων παικτών έφεραν τα «πάνω-κάτω» και ειδικότερα στην καλύβα των Διασήμων. Ελευθερία Ελευθερίου, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Χριστίνα Κεφαλά ενσωματώθηκαν στους κόκκινους, με την Ελευθερία να γίνεται έξαλλη με τον Μάριο Πρίαμο μετά τα πλάνα με την Καρολίνα στην καλύβα.

Από την άλλη οι Μπλε φάνηκαν ικανοποιημένοι από την είσοδο των νέων παικτών. Ο Νικόλας Αγόρου, γνωστός και ως «Φραουλίτσας», η Τζο Μαριδάκη και ο Πάνος Κωνσταντινίδης έφεραν ελπίδα στους Μαχητές, οι οποίοι το βράδυ της Κυριακής κέρδισαν το αγώνισμα της πρώτης ασυλίας και πήγαν μετά από καιρό ήσυχοι στο Συμβούλιο για να δουν τη ψηφοφορία των Κόκκινων.

Απόψε, Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου είναι ο αγώνας για τη δεύτερη ασυλία. Διάσημοι και Μαχητές ρίχνονται ανανεωμένοι στον στίβο μάχης με στόχο να φάνε αλλά και να μην αναγκαστούν να ψηφίσουν κάποιον δικό τους παίκτη προς αποχώρηση.

Οι Μαχητές έκαναν το 1-0 για την εβδομάδα, όμως δεν θα καταφέρουν να το διατηρήσουν. Έτσι έρχονται οι διάσημοι και κάνουν το 1-1 και περνάνε στην αντεπίθεση κερδίζοντας τη δεύτερη ασυλία και στέλνοντας τους Μπλε σε ένα ακόμα Συμβούλιο του Νησιού.