MEDIA

Survivor All Star: Το «καρφί» της Καρολίνας Καλύβα στην Ελευθερία Ελευθερίου - «Βαριέμαι...»

Survivor All Star: Το «καρφί» της Καρολίνας Καλύβα στην Ελευθερία Ελευθερίου - «Βαριέμαι...»

Survivor All Star Spoiler: Το ξέσπασμα της Ελευθερίας Ελευθερίου στον Μάριο Πρίαμο σχολίασε η Καρολίνα Καλύβα

Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star εμφανίστηκε στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και είπε πως στη θέση της η ίδια δεν θα είχε ασχοληθεί καθόλου με το θέμα.

«Αν μου συνέβαινε κάτι παρόμοιο, όπως στην Ελευθερία, δεν θα ασχολούμουν. Βαριέμαι. Βαριέμαι όλη αυτή την ενέργεια που αναλώνεις κάπου που ίσως δεν πρέπει. Έχεις νου, μάτια και βλέπεις. Το έχεις περάσει αυτό το στάδιο μετά από έναν μήνα. Πλέον, μπαίνει μπροστά η λογική», ανέφερε.


Τέλος, αναφορικά με το αν γνωρίζονταν με την τραγουδίστρια, δήλωσε: «Ήμασταν φίλες με την Ελευθερία, όποτε ήθελε εκείνη και επιθυμούσε την προπονούσα. Ήμουν η coach της», ενώ όταν τη ρώτησε ο παρουσιαστής αν θεωρεί ότι υπάρχει πιθανότητα Μάριος και Ελευθερία να τα ξαναβρούν, εκείνη ξέσπασε σε δυνατά γέλια.

«H Ελευθερία έκλαιγε όλη νύχτα στην αγκαλιά μου»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης μαζί με την τραγουδίστρια αποκάλυψε πως ψήφισε τον Μάριο ως υποψήφιο προς αποχώρηση, γιατί δεν άντεχε να βλέπει τη φίλη της να κλαίει.

Συγκεκριμένα, εκείνη, η Χριστίνα Κεφαλά, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Αφροδίτη Σκαφίδα είχαν μια συζήτηση το βράδυ στην καλύβα, κατά την οποία συζητούσαν το σκεπτικό πίσω από τις ψήφους τους.



Τότε, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε την αποκάλυψή της. «Εγώ τον Μάριο τον ψήφισα. Και να σας πω γιατί; Γιατί όλη τη νύχτα είχα μια Ελευθερία να κλαίει στην αγκαλιά μου. Όλο αυτό μας αποσυντόνισε σαν ομάδα. Είναι δικά τους θέματα αυτά, το τι θα κάνουν. Δεν με αφορούν», δήλωσε αρχικά.