MEDIA

Γιώργος Αγγελόπουλος: Έκλεισε μεγάλη συμφωνία και ετοιμάζει τις βαλίτσες του

Γιώργος Αγγελόπουλος: Έκλεισε μεγάλη συμφωνία και ετοιμάζει τις βαλίτσες του

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ετοιμάζεται να κάνει τη μεγάλη συμφωνία και να αποκαλύψει τη νέα του συνεργασία

Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου στις 00:10, στο MEGA, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται στην ταράτσα του «Night Out» τον Γιώργο Αγγελόπουλο για μία συναρπαστική έξοδο γεμάτη με αποκαλύψεις και μεγάλες ανακοινώσεις.

Ο γνωστός σε όλους από τη συμμετοχή του στο Survivor Ντάνος, αναφέρεται στο ριάλιτι επιβίωσης, εξηγεί γιατί δεν τον βλέπουμε τώρα στην All Star εκδοχή του παιχνιδιού και μιλάει για την δεύτερη φορά που ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο μετά τη νίκη του.

Στο τέλος της βραδιάς, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος προχωρούν σε μία εξομολογητική συζήτηση. Ο δημοφιλής καλεσμένος μιλά για την απώλεια του πατέρα του, όταν ήταν μόλις 15 ετών και για τη στήριξη που είχε από τους συντοπίτες του στη Σκιάθο, όπου μεγάλωσε. Αναφέρεται επίσης στη σχέση του με την Δήμητρα Βαμβακούση αλλά και στον ρόλο που έχουν στη ζωή του η πίστη και η θρησκεία. Αναγνωρίζει πως το Survivor τού άνοιξε πολλές επαγγελματικές πόρτες, μιλά για την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική και απαντά στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί για τις ικανότητές του σε αυτόν τον τομέα.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, αφήνει το καλύτερο για το τέλος, αφού μας αποκαλύπτει πως τελικά έκλεισε τη μεγάλη συμφωνία και ετοιμάζει τις βαλίτσες του!

Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται στο «Night Out» τον Γιώργο ΑγγελόπουλοMEGA

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη, ο Ντάνος αναμένεται σύντομα να ενταχθεί στο καστ πολύ γνωστής σειράς του MEGA.

«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα δώσει σήμερα μια συνέντευξη στον Θεοχάρη Ιωαννίδη και στο Night Out. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλλον θα αποκαλύψει ότι θα πάρει μέρος στη Γη της Ελιάς του Αντρέα Γεωργίου. Επιμένει στη μυθοπλασία και τις παραγωγές του εξωτερικού, με το καλό να ευχηθούμε», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Στο τέλος φυσικά άφησε και το σχόλιό της λέγοντας... «Θα αρχίσει η κριτική τώρα, θα πάει σύννεφο».