MEDIA

Οι επαγγελματίες παίκτες ριάλιτι του «Survivor All Star»

Οι επαγγελματίες παίκτες ριάλιτι του «Survivor All Star»

Αρκετοί από τους φετινούς συμμετέχοντες, έχουν περάσει και από άλλα ριάλιτι σόου

«Είμαι επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι – Γι’ αυτό έχω έρθει εδώ», δήλωσε πριν από λίγες ώρες ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο «Survivor All Star» απαντώντας στον Νίκο Μπάρτζη και τον Σπύρο Μαρτίκα που θέλησαν να τα βάλουν μαζί του.

Ο Κωνσταντίνος, ο οποίος φέτος δεν έχει αποδείξει ακόμη την αγωνιστικότητά του, είναι από τα πρόσωπα που τα τελευταία χρόνια έχουν συμμετοχή σε ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης. Η πρώτη του επαφή με το εν λόγω «άθλημα» ήταν το 2017, στον πρώτο κύκλο δηλαδή του ριάλιτι επιβίωσης στο ΣΚΑΪ μέσα από τον οποίο είδε τις μετοχές του να ανεβαίνουν και να γίνεται αναγνωρίσιμος. Πριν ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, το 2023, είχε βρεθεί στο ριάλιτι του STAR «Asia Express» στο οποίο αναδείχτηκε και νικητής.

Βεβαίως, δεν είναι ο μοναδικός επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι του «Survivor All Star». Ο Στέλιος Χανταμπάκης, επίσης έχει διανύσει τη δική του πορεία. Πολυσυζητημένος στο «Survivor» του 2017, κατάφερε μέσα σε λίγο καιρό να δεχτεί τα πυρά του κοινού και να αποχωρήσει ως ένας από τους πιο «μισητούς» του πρώτου κύκλου. Ένα χρόνο μετά, για να πάρει τη ρεβάνς και να αποκαταστήσει τη φήμη του, δήλωσε συμμετοχή στο «Nomads» του ΑΝΤ1 δείχνοντας ένα τελείως διαφορετικό προφίλ. Τελικά, κατάφερε να κερδίσει και να πάρει 150.000 ευρώ. Πέντε χρόνια μετά, επέστρεψε στον all star κύκλο του ΣΚΑΪ και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον πόσο μακριά θα φτάσει.

Στην ίδια λίστα πρωταγωνίστριες, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Χριστίνα Κεφαλά. Εκτός από το πέρασμά τους από το «Survivor» και τώρα από το all star, οι δύο εκρηκτικές παρουσίες έχουν βρεθεί και στο «My style rocks». Eιδικά η Ευρυδίκη είναι από τις παίκτριες του ριάλιτι μόδας που άφησαν εποχή, καθώς είχε σχολιαστεί έντονα για τον χαρακτήρα της και τις κόντρες της με την κριτική επιτροπή.

Η Ελευθερία Ελευθερίου ξεκίνησε από μουσικό ριάλιτι σόου και αυτό δεν το ξεχνά κανείς! Συγκεκριμένα, το 2009 συμμετείχε στον δεύτερο κύκλο του «The Χ-Factor», όπου κατάφερε να φτάσει μέχρι το πέμπτο live. Μάλιστα, η εν λόγω συμμετοχή ήταν η αρχή για την πορεία της στη μουσική αλλά και στο εγχώριο lifestyle.