MEDIA

Survivor All Star - Παναγιώτης για Μπόγδανο και Γκότση: «Δε θέλουν να κερδίζω»

Survivor All Star - Παναγιώτης για Μπόγδανο και Γκότση: «Δε θέλουν να κερδίζω»

 Survivor All Star: Ο νεοεισερχόμενος παίκτης του ριάλιτι θεωρεί πως το δίδυμο Γκότση-Μπόγδανου τον έχει στοχοποιήσει επειδή γνωρίζουν ότι είναι καλός παίκτης.

Στο στόχαστρο του Ηλία Γκότση και του Ηλία Μπόγδανού νιώθει πως βρίσκεται ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Το νέο μέλος της Μπλε ομάδας κάνει λόγο για στρατηγική από τους δύο παίκτες, καθώς όπως λέει γνωρίζουν ότι είναι δυνατός παίκτης, από το Survivor Ελλάδα - Τουρκία στο οποίο είχε λάβει μέρος.

«Νιώθω ότι Μπόγδανος με τον Γκότση, επειδή ξέρουν ότι είμαι δυνατός παίκτης από το ''Ελλάδα-Τουρκία'', δεν θέλουν να κερδίζω και να τα πηγαίνω καλά, ενώ προς το πρόσωπο μου δείχνουν το αντίθετο», ανέφερε αρχικά ο παίκτης των Μπλε.

Και συνέχισε: «Προσποιούνται ότι στεναχωριούνται όταν χάνω. Έχουν τακτική. Λένε ''ότι αυτός είναι καινούργιος δεν μας έχει φέρει πάρα πολλές νίκες άρα ας τον ψηφίσουμε''... θα κάνουν του κεφαλιού τους».

Μάλιστα χαρακτήρισε πονηρό τον Ηλία Γκότση ενώ είπε ότι μαζί με τον Μπόγδανο θέλουν να εκμεταλλευτούν, τον Νικόλα Αγόρου».

Survivor All Star: Ο Τάκης τα έχει βάλει με τον Μπάρτζη - «Θέλω να κερδίσουμε για να μη φάει»

Ο ανταγωνισμός χτυπάει «κόκκινο» μεταξύ των δύο ομάδων του Survivor All Star, ειδικά όταν το έπαθλο αφορά φαγητό. Στην καλύβα των Μπλε, λίγο πριν το αγώνισμα, οι παίκτες δεσμεύτηκαν να τα δώσουν όλα αλλά ο Τάκης Καραγκούνιας φαίνεται πως «διψά» παραπάνω για τη νίκη:

«Με νοιάζει να μη φάνε αυτοί για να τους σπάσουμε τα νεύρα», είπε αρχικά ο παίκτης των Μπλε για τους Κόκκινους.

«Θέλω ο Μπάρτζης να μην φάει για να του φύγει η έπαρση, όπως και του Μαρτίκα», είπε στη συνέχεια ο Τάκης.

Ο Κώστας ακόμα να καταλάβει ποιος του έστειλε μήνυμα - «Μάλλον είναι ο...»

Την επόμενη ημέρα από το έπαθλο επικοινωνίας που κέρδισαν οι Κόκκινοι στο Survivor All Star, ένα είναι το ερώτημα που «βασανίζει» τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Ο παίκτης τον Κόκκινων δεν είναι σίγουρος για το ποιος είναι ο Ανδριανός που του έστειλε ένα φωνητικό μήνυμα.

«Ποιος είναι ο Ανδριανός; Δεν κατατάσσεται στους φίλους μου. Δεν έχω καταλάβει ακόμα», ανέφερε αρχικά ο ζαχαροπλάστης.

Αλλά φάνηκε πως υποψιάζεται κάποιον: «Ο μόνος Ανδριανός που ξέρω είναι αυτός που τρέχει το fan page μου. Αλλιώς δεν ξέρω ποιος είναι ρε παιδιά. Ζητάω συγγνώμη. Δεν μπορώ να καταλάβω από το πρόσωπο», είπε ο Κώστας.

Σε κάθε περίπτωση ευχαρίστησε τον μυστηριώδη αποστολέα καθώς όπως είπε του έδωσε δύναμη.

Βασάλος για τα «ειδύλλια» στο Survivor: «Δεν υπάρχουν άντρες και γυναίκες εκεί έξω;»

O Κωνσταντίνος Βασάλος εξέφρασε την απορία του για τα ζευγάρια που έχουν δημιουργηθεί μέσα από το Survivor.

«Τι πράγμα είναι κι αυτό; Όλοι από το Survivor πρέπει να κάνουν σχέση . Δεν υπάρχουν άντρες και γυναίκες εκεί έξω;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παίκτης των Μπλε.

«Έκανε την αρχή εγώ … εγώ είμαι ο influencer τελικά. Εγώ άνοιξα τον δρόμο», είπε στη συνέχεια στους συμπαίκτες του.

«Και πρώτα από όλα επηρεάσες τον φίλο σου τον Τάκη. Τώρα λέει έπιασε αυτό κάτσε να το κάνω κι εγώ», ακούγεται να του λέει ο Ηλίας Γκότσης καθώς ο Τάκης Καραγκούνιας έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ελευθερία Ελευθερίου.

«Κι εσείς το ίδιο πράγμα κάνατε» είπε ο Βασάλος, απευθυνόμενος στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη για τη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη.