MEDIA

Survivor All Star: Άκουσε το αποτέλεσμα και έφυγε γρήγορα - Αποχώρησε πικραμένος από το παιχνίδι

Survivor All Star
Glomex

 Survivor All Star: Αποχώρηση στα χνάρια του "μισθοφόρου". Στους Κόκκινους πήγε το έπαθλο φαγητού της εβδομάδας.

Η Κόκκινη ομάδα ήταν καλύτερη έναντι της Μπλε στο αγώνισμα με έπαθλο φαγητό στο Survivor All Star και επικράτησαν σχετικά άνετα, με τελικό σκορ 10-6.

Ο τελευταίος πόντος ήρθε δια χειρός του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη, με τον ίδιο αλλά και τους συμπαίκτες του να πανηγυρίζουν έξαλλα που θα ξεχάσουν για λίγο την πείνα τους.

Αντιθέτως, οι Μπλε προβλημάτισαν τόσο με την αγωνιστική τους εικόνα καθώς και με το κλίμα που επικρατεί στον πάγκο καθώς ο Τάκης Καραγκούνιας προκάλεσε εντάσεις για άλλη μια φορά.

Ακόμα και μετά το αγώνισμα τα πνεύματα δεν ηρέμησαν, με τον Τάκη Καραγκούνια να στρέφεται κατά του Κώστα Παπαδόπουλου και τον Νίκο Μπάρτζη.

Αποχώρησε γεμάτος πικρία

Κώστας Παπαδόπουλος, Γιώργος Κόρομι και Αφροδίτη Σκαφίδα από Διάσημους και Μελίνα Μεταξά από Μαχητές βρέθηκαν στον «τάκο» και περίμεναν να ακούσουν την απόφαση του κοινού για την παραμονή τους στις παραλίες του Αγίου Δομινίκου.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος ήταν ο εύκολος στόχος των Διασήμων καθώς πάντα τον επέλεγαν για υποψήφιο. Από την άλλη η υποψηφιότητα του Κορόμι αποτέλεσε σοκ καθώς είναι από τους δυνατούς παίκτες ενώ της Αφροδίτης Σκαφίδα ίσως ήταν από τις αναμενόμενες καθώς δεν είναι από τις πιο δυνατές παίκτριες.

Από την άλλη οι Μαχητές πήγαν πιο ήσυχοι στο Συμβούλιο του Νησιού καθώς είχαν αυτή τη φορά μόνο μία υποψήφια προς αποχώρηση. Την Μελίνα Μεταξά που ήταν ο εύκολος στόχος λόγω του τραυματισμού της.

Στο τέλος όμως το κοινό είναι ο κριτής και εκείνο αποφασίζει ποιος παίκτης μένει και ποιος παίκτης φεύγει.

Έτσι λοιπόν ο αγαπημένος «ζαχαροπλάστης» δεν άντεξε αυτή την εβδομάδα και πήρε τις λιγότερες ψήφους από το κοινό.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος έφυγε από το παιχνίδι χωρίς εγκάρδιους χαιρετισμούς και αγκαλιές.