MEDIA

Survivor All Star: Με δράματα ξεκίνησε το παιχνίδι - Τα «καρφιά» Ευρυδίκης σε Ασημακόπουλο

Survivor All Star: Με δράματα ξεκίνησε το παιχνίδι - Τα «καρφιά» Ευρυδίκης σε Ασημακόπουλο
GLOMEX

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Σπύρος Μαρτίκας κατηγορούν τον Γιώργο Ασημακόπουλο για... «λαμογιές»

Με τα σχόλια των παικτών από την Κόκκινη και την Μπλε ομάδα ξεκίνησε και απόψε το επεισόδιο του Survivor All Star, με τον καθένα να έχει να εκφράσει και το δικό του παράπονο για κάποιον άλλον συμπαίκτη του.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος εκνευρίστηκε όταν τον ρώτησε μία από τις παίκτριες αν την ψήφισε. «Δεν σε ψήφισα αλλά γιατί με ρωτάς αν σε ψήφισα; Καινούργιο κόλπο είναι αυτό;» είπε χαρακτηριστικά.

Από την άλλη ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης που αναδείχτηκε υποψήφιος προς αποχώρηση στο Συμβούλιο της Κυριακής 27/2 δεν δίστασε να πει on camera ότι οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας τον υποστηρίζουν περισσότερο.

Η Τζο Μαριδάκη με τη σειρά της ήταν φανερά ενοχλημένη και έγινε κόλαφος λέγοντας ότι «Φέτος είναι πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα στο Survivor. Εδώ πέρα ο καθένας πουλάει τη μάνα του και τον πατέρα του για να παραμείνει στο παιχνίδι».

Από τη μεριά του ο Σπύρος Μαρτίκας «κατακεραύνωσε» τον Γιώργο Ασημακόπουλο για τον Γιώργο Πηλίδη λέγοντας «Ευρυδίκη μου πόσο ειλικρινής ήσουν χτες, πόσο ωραία περιέγραψες έναν πονηρό χαρακτήρα που ακούει στο όνομα Ασημακόπουλος. Η πρώτη του σκέψη ήταν πώς θα κινηθεί πονηρά. Τόλμησε να σταθεί πονηρά και να εκθέσει την ομάδα μας ότι εμείς χλευάσαμε τον Πηλίδη. Σε παρακαλώ πάρα πολύ σύνελθε (προς Ασημακόπουλο)».

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου φυσικά δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα έγιναν και είπε «Αυτό που πέταξε ο Ασημακόπουλος δεν μου άρεσε καθόλου το είπε με πονηριά για να μας βάλει να τσακωθούμε με τον Γιωρίκα. Ο Γιωρίκας ξέρει ότι αν είχε συμβεί αυτό θα είχα πάρει θέση. Είναι ένας είρωνας, σκέφτεται λαμογίστικα και θυματοποιεί συνέχεια τον εαυτό του και την ομάδα του».