MEDIA

Survivor All Star: Η αποχώρηση και οι εντάσεις στους Διάσημους

Survivor All Star: Η αποχώρηση και οι εντάσεις στους Διάσημους
Glomex

Survivor All Star: Μετά από ένα «καυτό» συμβούλιο με αρκετές εντάσεις ανακοινώθηκε ακόμη μία αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης.

Μετά από ένα «καυτό» συμβούλιο με αρκετές εντάσεις ανακοινώθηκε ακόμη μία αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης.

Υποψήφιοι ήταν ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης από την ομάδα των Μαχητών και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Ελένη Χαμπέρη και Χριστίνα Κεφαλά από την ομάδα των Διασήμων.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι από το Survivor All Star αποχωρεί η Χριστίνα Κεφαλά με την παίκτρια να δηλώνει ότι το περίμενε.

«Χαίρομαι γιατί θα δυναμώσει η ομάδα μου. Το περίμενα, η ζωή είναι έξω. Αγωνίστηκα, δεν μου βγαίνει, όλα καλά», είπε η Χριστίνα Κεφαλά πριν αποχωρήσει από την παραλία του Αγίου Δομίνικου.

Νωρίτερα στο συμβούλιο προηγήθηκε πολύ μεγάλη ένταση μεταξύ των δύο ομάδων με αφορμή την παρότρυνση κάποιων κοριτσίων προς την Χριστίνα να μην αγωνιστεί στον αγώνα που θα έδινε την ισοπαλία στις δύο ομάδες η τη νίκη αλλά να έπαιρνε κάποια άλλη τη θέση της.

Συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Σταυρούλα ήταν εκείνες που είπαν στη Χριστίνα να μην παίξει, με αιτιολογία το γεγονός ότι εδώ και αρκετές μέρες η Χριστίνα παραπονιόταν ότι πονούσε πολύ το πόδι της.

Η Χρίστινα παρόλαυτα το πήρε πάνω της και έπαιξε, δυστυχώς όμως έχασε και αυτός έμελλε να είναι και ο τελευταίος της αγώνας στον Άγιο Δομίνικο.

Από την πλευρά των Μπλε η Μαριαλένα δήλωσε ότι πρόκειται ξεκάθαρα για θέμα στρατηγικής η κίνηση αυτή, ενώ έδωσε τα εύσημα στην Χριστίνα που επέλεξε να αγωνιστεί.