MEDIA

Survivor All Star: «Ντρέπομαι για εσένα κύριε Σπύρο» - Ο άγριος καβγάς στο συμβούλιο

Survivor All Star: «Ντρέπομαι για εσένα κύριε Σπύρο» - Ο άγριος καβγάς στο συμβούλιο
Glomex

Survivor All Star: Δύσκολα τα πράγματα για τους Διάσημους που βλέπουν τα έπαθλα να απομακρύνονται συνεχώς και τις εντάσεις να παραμένουν στην παραλία

Εκρηκτικό ήταν το επεισόδιο του Survivor All Star του Σαββάτου με τους τηλεθεατές να παρακολουθούν Διάσημους και Μαχητές να βγάζουν... μαχαίρια στο συμβούλιο αποχώρησης, ενώ στο αγώνισμα η υπεροχή των Μπλε ήταν ξεκάθαρη.

Η καλή ψυχολογία των τελευταίων ημερών στους Μαχητές βοήθησε την ομάδα να μπει στον στίβο μάχης και να κερδίσει τον αγώνα επάθλου φαγητού, παρόλο που αγωνίστηκαν χωρίς τρεις παίκτες. Η Τζο Μαριδάκη έμεινε εκτός αγώνα λόγω αδιαθεσίας, ενώ Βασάλος και Καραγκούνιας επίσης δεν αγωνίστηκαν λόγω τραυματισμών.

Οι Μπλε απόλαυσαν χοτ ντοκ και αναψυκτικά την ώρα που οι Διάσημοι σήκωναν «μαύρα πανιά» με τους καβγάδες και τις εντάσεις να μη λείπουν για ακόμη μία μέρα.

Το συμβούλιο ήταν αποκαλυπτικό με τον Σπύρο Μαρτίκα να βάλει κατά του Νικόλα Αγόρου, τον οποίο κατηγόρησε ότι υποκρίθηκε αδιαθεσία για να μην αγωνιστεί, με τον παίκτη των μαχητών να του απαντά «Ντρέπομαι για εσένα κύριε Σπύρο».

Ο Τάκης Καραγκούνιας στο άκουσμα των κατηγοριών σε βάρος του συμπαίκτη του ξέσπασε και έσπευσε να υπερασπιστεί τον Νικόλα, ζητώντας μάλιστα από τον Στέλιο Χανταμπάκη να «πάρει» θέση, αφού, όπως είπε είχε δει τι ακριβώς συνέβη με τον Αγόρου.

Η ατμόσφαιρα μύριζε «μπαρούτι» στους κόκκινους από νωρίς, καθώς η Χριστίνα Κεφαλά, η οποία ήταν και η παίκτρια που τελικά αποχώρησε από το νησί του Αγίου Δομίνικου αποκάλυψε πως πριν παίξει, στον αγώνα που τελικά ήταν και ο τελευταίος της στο παιχνίδι, Ευρυδίκη και Σταυρούλα την προσέγγισαν και της είπαν να μην παίξει αλλά να την αντικαταστήσει κάποια άλλη παίκτρια.

Οι δύο κοπέλες έσπευσαν να υπερασπιστούν την κίνησή τους αυτή, ισχυριζόμενες ότι το έκαναν επειδή η Χριστίνα είναι τραυματισμένη και παραπονιόταν για πολλές μέρες ότι πονούσε το πόδι της.

Από την πλευρά των Μπλε η Μαριαλένα είπε ότι ήταν ξεκάθαρα θέμα στρατηγικής, ενώ απέδωσε τα εύσημα στη Χριστίνα που αγωνίστηκε τελικά.

Και στο στρατόπεδο των αγοριών των Κόκκινων πάντως δεν είναι πολύ καλά τα πράγματα, καθώς Σάκης, Στέλιος, Στάθης και Νίκος έχουν ανταλλάξει βαριές κουβέντες και η συνύπαρξή τους είναι δύσκολη.