MEDIA

Χαμός στον αέρα με παρέμβαση Τσαλίκη: «Κανένας δεν ένιωσε καλά όταν ανέβηκε στη σκηνή το Σάββατο»

Χαμός στον αέρα με παρέμβαση Τσαλίκη: «Κανένας δεν ένιωσε καλά όταν ανέβηκε στη σκηνή το Σάββατο»
Glomex

Ο Τσαλίκης δεν έκρυψε την ενόχλησή του για όσα ειπώθηκαν σχετικά με τα νυχτερινά μαγαζιά που άνοιξαν εν μέσω πένθους για τα Τέμπη

Παρέμβαση στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης μετά το κύμα αντιδράσεων για τις εμφανίσεις καλλιτεχνών στις πίστες το Σάββατο, ενώ είχαμε εθνικό πένθος για την τραγωδία στα Τέμπη.

Ο Τσαλίκης δεν έκρυψε την ενόχλησή του για όσα ειπώθηκαν και θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.

Ωστόσο, κατά την τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή οι τόνοι ανέβηκαν. «Είναι η πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια που παρεμβαίνω σε μια εκπομπή…», ανέφερε ο τραγουδιστής, στέλνοντας πρώτα συλλυπητήρια στις οικογένειες των θανόντων.

«Οι καλλιτέχνες, είτε είναι ηθοποιοί είτε τραγουδιστές, έχουμε συνηθίσει σε πολύ τραγικές στιγμές της δικής μας ζωής να βγαίνουμε στη σκηνή…. Ας μη μιλάμε για σεβασμό και ενσυναίσθηση όταν οι καλλιτέχνες, στο δικό τους προσωπικό πένθος… Οι καλλιτέχνες δυστυχώς είμαστε ταγμένοι σε αυτό που λέγεται προσφορά πάνω στη σκηνή και τέχνη για τον κόσμο που έρχεται», εξήγησε.

Και συμπλήρωσε: «Το Σάββατο μέχρι πολύ αργά το απόγευμα, όλα τα μαγαζιά δέχονταν κρατήσεις. Πιστεύετε ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που είχαν κατακλύσει τα νυχτερινά μαγαζιά και τα θέατρα, ήταν οι αναίσθητοι Έλληνες;».

Η Κατερίνα Καινούργιου αντέδρασε λέγοντας πως στο συλλογικό πένθος θα περίμενε μια άλλη στάση, «ανάβοντας» έτσι τα αίματα.

«Μιλήσαμε με το μαγαζί και είπαμε ότι το Σάββατο το βράδυ θα ανοίξουμε κανονικά γιατί πέρα από το γεγονός πως είμαστε συντετριμμένοι, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι σε αυτά τα μαγαζιά και τα θέατρα που αυτό το βδομαδιάτικο το χρειάζονται για τα δικά τους παιδιά. Πιστεύετε ότι εμείς που ανοίξαμε, το κάναμε για να πάρουμε τα χρήματα αυτής της βραδιάς; Είμαστε όλοι μπερδεμένοι», είπε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Η παρουσιάστρια αντέδρασε και πάλι, λέγοντας πως γνωρίζει ότι ο τραγουδιστής σε άλλη περίπτωση που το μαγαζί είχε μείνει κλειστό, είχε δώσει ο ίδιος τα χρήματα στους υπαλλήλους. Γι' αυτό και σε αυτή την περίπτωση διαφωνεί με τη στάση του.

«Υπάρχει μια μεγάλη μερίδα του κόσμου που θέλει να πατήσει ένα προσωπικό break σε αυτό που νιώθει», απάντησε ο τραγουδιστής και ζήτησε να μιλήσουν σε πιο ήρεμο ύφος.

«Κανένας δεν ένιωσε καλά όταν ανέβηκε στη σκηνή το Σάββατο το βράδυ. Κι εγώ δεν πήγα χαρούμενος στη δουλειά μου», κατέληξε.