MEDIA

Ελένη Τσολάκη: Γιατί παραιτήθηκε ο αρχισυντάκτης της εκπομπής της

Ελένη Τσολάκη: Γιατί παραιτήθηκε ο αρχισυντάκτης της εκπομπής της

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση σχετικά με τον αντικαταστάτη του αλλά και για το μέλλον της εκπομπής που παρουσιάζει η Ελένη Τσολάκη και αν θα βγει στον αέρα αυτό το Σαββατοκύριακο.

Σαν «κεραυνός εν αιθρία» έπεσε η είδηση στον τηλεοπτικό κόσμο, ότι παραιτήθηκε ο αρχισυντάκτης της εκπομπής Open Weekend του τηλεοπτικού σταθμού OPEN που παρουσιάζει η Ελένη Τσολάκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ η παραίτηση του Χρήστου Αϊβαλιώτη φαίνεται πως έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν ήθελε να γίνει η εκπομπή ενημερωτική, καθώς λόγω της επικαιρότητας του ζητήθηκε να αλλάξει η θεματολογία της εκπομπής και να ασχοληθεί με την τραγωδία στα Τέμπη.

Σύμφωνα πάντως με όσα είπε η Φαίη Σκορδά υπάρχει και η πληροφορία ότι είχε συμφωνήσει με άλλη εκπομπή: «Επειδή ρώτησα, ένας άνθρωπος που διαφωνεί σε ένα θέμα αμιγώς ενημερωτικό δεν θα είχε και βοήθεια; Επειδή το έψαξα, θα γινόταν η εκπομπή με τον Μάνο Νιφλή και την Ελένη μπροστά και στο κοντρόλ θα ήταν άνθρωποι του Παναγιωτόπουλου, του διευθυντή ειδήσεων. Δηλαδή θα υπήρχε σίγουρα η στήριξη αυτή, απλώς δεν ήθελε ο συγκεκριμένος αρχισυντάκτης να γίνει η εκπομπή ενημερωτική. Από την άλλη υπάρχουν πληροφορίες ότι έχει ήδη κλείσει σε μια άλλη εκπομπή».

Ο Νίκος Γεωργιάδης προσέθεσε ότι όπως είπε ο ίδιος ο πρώην αρχισυντάκτης της εκπομπής, «το έκανε για να προστατέψει την παρουσιάστριά του».

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση σχετικά με τον αντικαταστάτη του, αλλά και για το μέλλον της εκπομπής και αν θα βγει στον αέρα αυτό το Σαββατοκύριακο.