MEDIA

Παραίτηση βόμβα: Τι συμβαίνει με την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη;

Παραίτηση βόμβα: Τι συμβαίνει με την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη;

Η Ελένη Τσολάκη και το «Open Weekend» τραβούν το τηλεοπτικό ενδιαφέρον.

Εδώ και εβδομάδες, η εκπομπή «Open Weekend» και η Ελένη Τσολάκη πρωταγωνιστούν στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Το συμβόλαιο της παρουσιάστριας λήγει το καλοκαίρι και τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 ολοένα και φούντωναν.

Την ίδια στιγμή, «έσκασε» η παραίτηση του αρχισυντάκτη Χρήστου Αϊβαλιώτη. Όλα ξεκίνησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν έγιναν συζητήσεις για το αν θα πρέπει να βγει η εκπομπή στον αέρα με θεματολογία ενημερωτικού περιεχομένου-αφιερωμένη στην τραγωδία στα Τέμπη.

Ο αρχισυντάκτης φαίνεται ότι δεν συμφώνησε, όπως είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη στο «Πρωινό μας». Μετά από καβγά υπέβαλε την παραίτηση του, η οποία έγινε και αμέσως δεκτή από τον σταθμό.

Το «Open Weekend» θα επιστρέψει στον προγραμματισμό και θα έχει ενδιαφέρον ποιος θα αναλάβει τα ηνία της αρχισυνταξίας.

Τι είπε για τα σενάρια μεταγραφής

Η παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα», αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της μέλλον και τα σενάρια που την θέλουν να μετακομίζει στον ΑΝΤ1. Η παρουσιάστρια δήλωσε πως δεν μπορεί να αποκαλύψει τις συζητήσεις της με το κανάλι, ενώ απάντησε κατηγορηματικά πως τιμά το κανάλι στο οποίο βρίσκεται.

«Δεν μπορώ να πω τι συζητώ με το κανάλι, είναι πολύ νωρίς ακόμη. Τη στιγμή που μιλάμε θέλω να πηγαίνει καλά η εκπομπή», είπε η Ελένη Τσολάκη και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Είμαι επαγγελματίας, ό,τι και να μου ζητήσει ο σταθμός θα το συζητήσω. Τιμώ το κανάλι που είμαι, προέχουν οι συζητήσεις με αυτό», είπε χαρακτηριστικά.