MEDIA

Survivor All Star: Είναι πολλά τα λεφτά… Πόσα χρήματα έχουν κερδίσει μέχρι τώρα οι παίκτες

Survivor All Star: Είναι πολλά τα λεφτά… Πόσα χρήματα έχουν κερδίσει μέχρι τώρα οι παίκτες

Όπως αποδεικνύεται στο φετινό Survivor όλα γίνονται για τα λεφτά.

Εντάσεις, τσακωμοί, χαρακτηρισμοί άνευ προηγουμένου και παίκτες ενός «Survivor All Star» έτοιμοι για όλα. Συμμετέχοντες που όχι μόνο αντέχουν τις συνθήκες διαβίωσης και τους στίβους μάχης, αλλά αναγκάζονται να μπουν σε διαδικασίες τηλεοπτικού «ξεκατινιάσματος». Και ο λόγος είναι απλός… «Είναι πολλά τα λεφτά Άρη», όπως λέει και σοφός λαός.

Η Χριστίνα Κεφαλά, που αποχώρησε πρόσφατα από το παιχνίδι, το δήλωσε ξεκάθαρα: «Το παν είναι τα χρήματα. Όλοι μπήκαμε για αυτά, για τη δημοσιότητα και την παραμονή στο παιχνίδι, μην κοροϊδευόμαστε».

Η αλήθεια είναι ότι τα λεφτά είναι δέλεαρ για όλους! Άλλωστε, 5.000 ευρώ την εβδομάδα δεν βγαίνουν στην κανονική ζωή οπότε και οι παίκτες του «Survivor All Star» προσπαθούν να το εκμεταλλευτούν όσο το δυνατόν περισσότερο. Να σημειωθεί ότι είχε γίνει ξεκάθαρο εξαρχής ότι όλοι θα λαμβάνουν το ίδιο ποσό, ενώ στη συνέχεια υπάρχει περίπτωση να υπάρξουν bonus με όρους που δεν έχουν γίνει γνωστοί.

Έτσι, μετά από εννέα εβδομάδες στο ριάλιτι επιβίωσης, Σάκης Κατσούλης, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Ηλίας Γκότσης, Στέλλα Ανδρεάδου, Μάριος Πρίαμος, Νίκος Μπάρτζης, έχουν κερδίσει 45.000 ευρώ ήδη! Στην ίδια κατηγορία βρίσκονται και οι Αφροδίτη Σκαφίδα, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Στέλιος Χανταμπάκης, Τάκης Καραγκούνιας, Ηλίας Μπόγδανος Εύη Σαλταφερίδου, Μελίνα Μεταξά Ελένη Χαμπέρη, Σπύρος Μαρτίκας, Γιώργος Ασημακόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο ποσό, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι -όποιος από τους παραπάνω μείνει μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού, αρχές Ιουλίου- θα βγάλει 125.000 ευρώ!

Την ίδια ώρα, Γιωρίκας Πιλίδης και Νικόλ Μαυρίδη, που μετρούν δύο εβδομάδες μονάχα στον Άγιο Δομίνικο, έχουν κερδίσει 10.000 ευρώ και συνεχίζουν. O Γιώργος Κόρομι, που επίσης δεν βρέθηκε στο παιχνίδι από την πρώτη στιγμή, έχει βγάλει 35.000 ευρώ ενώ το ίδιο ποσό έχει πάρει και η Ρία Κολοβού των Μαχητών.

Ελευθερία Ελευθερίου και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έχουν βάλει ήδη στην τσέπη τους 15.000 ευρώ. Όσον αφορά στον Νικόλα Αγόρου, Παναγιώτη Κωνσταντινίδη και τη Τζο Μαριδάκη από τους Μαχητές; Έχουν κερδίσει ακριβώς τα ίδια λεφτά με τις προαναφερθείσες.