MEDIA

Η Opinion Post νέο μέλος στην ΕΝΕΔ

Η Opinion Post νέο μέλος στην ΕΝΕΔ

Λαμβάνοντας υπόψιν  τις  ραγδαίες εξελίξεις που διαδραματίζονται στο χώρο της ηλεκτρονικής ενημέρωσης, η Opinion Post γίνεται μέλος στην Ένωση Εκδοτών Διαδικτύου (ΕΝΕΔ) για να συνεισφέρει στις πρωτοβουλίες της Ένωσης που έχουν σαν στόχο την αναβάθμιση του θεσμικού πλαισίου λειτουργίας της αγοράς του Διαδικτύου προς όφελος όλων των μερών.

Σε δήλωση του, o πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Opinion Post, Σωτήρης Μπέσκος αναφέρει: «Σε αυτήν την μεταβατική εποχή για την ψηφιακή δημοσιογραφία θα πρέπει να ενώσουμε δυνάμεις για να ενισχυθούν οι πρωτοβουλίες για την υγιή ανάπτυξη της αγοράς, αλλά και την προστασία του πρωτογενούς περιεχομένου. Στόχος μας, είναι να συμβάλουμε στις προσπάθειες της ΕΝΕΔ για την δημιουργία ενός υγειούς περιβάλλοντος ελεύθερου ανταγωνισμού και ίσων ευκαιριών για κάθε επιχείρηση και τους εργαζόμενούς της.»

Αντίστοιχα ο Πρόεδρος της ΕΝΕΔ, κος Θεοχάρης Φιλιππόπουλος, δήλωσε: "Καλωσορίζουμε την Opinion Post στην Ένωση Εκδοτών Διαδικτύου. Είμαι βέβαιος πως η συμβολή της θα είναι σημαντική, όπως και όλων των μελών, για την επίτευξη των στόχων της Ένωσης με στόχο την αναβάθμιση της διαδικτυακής αγοράς."

H OPINIONPOST έχει στο portfolio της από το 2012 το Dnews (dikaiologitika.gr) καθώς και το ιατρικό site News4health ενώ πρόσφατα προστέθηκε το Theissue ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που βάζει στο επίκεντρο την γυναίκα. Η Opinionpost δραστηριοποιείται και στον περιφερειακό τύπο με την συμμετοχή της στο pelop.gr την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Πελοπονήσσος».