MEDIA

Survivor All Star: Από τον Κωνσταντίνο Βασάλο στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Survivor All Star: Από τον Κωνσταντίνο Βασάλο στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Το Survivor All Star αποτέλεσε αιτία να «διαλυθούν» φιλίες που κρατούσαν καιρό.

Στο φετινό «Survivor All Star» έχουμε δει πολλά, όμως δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα αποτελούσε αιτία να χαλάσουν φιλίες. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι αυτό της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου και της Βρισηίδας Ανδριώτου.

Οι δύο κοπέλες, που γνωρίστηκαν την περσινή σεζόν στον Άγιο Δομίνικο κι έκτοτε έγιναν αχώριστες, αποφάσισαν όχι μόνο να «κόψουν» την καλημέρα αλλά η Βρισηίδα έκανε unfollow την Ευρυδίκη στο Instagram. «Δεν θα τοποθετηθώ πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι, είμαι από τις κοπέλες που δεν θα κάτσω να ξεκατινιαστώ στην τηλεόραση με τη φίλη μου. Αυτά που λέει η Ευρυδίκη -και αλήθεια να έλεγε που δεν λέει γιατί δεν έχει γνωρίσει τον Σπύρο- θα έπρεπε να σεβαστεί εμένα και να μην τα πει… Το να κάτσει να τα πει στην τηλεόραση όλα αυτά, σημαίνει ότι δεν σέβεται εμένα, γιατί υποτίθεται είμαι φίλη σου. Δεν θα ξεκατινιαστώ για την Ευρυδίκη. Δεν θέλω καμία σχέση μαζί της, της το έστειλα σε μήνυμα», είπε η Βρισηίδα δείχνοντας φανερά ενοχλημένη για τα πυρά που έχει ρίξει η πάλαι πότε φίλη της στον αγαπημένο της Σπύρο Μαρτίκα.

«Είδα ανθρώπους που έχω περάσει πάρα πολλά μαζί τους και δεν με ρώτησαν καν τι έχω και αυτό ίσως με στενοχωρεί παραπάνω. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος θα μπορούσε να έρθει να μου μιλήσει ή να με συνεφέρει γιατί μπορεί να έχουμε περάσει τόσα πολλά μαζί…», είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος όσο ήταν μέσα στο «Survivor All Star». Ο μισθοφόρος, που κατά την αποχώρησή του αποφάσισε να μην χαιρετίσει κανέναν, ήταν καλός φίλος με τον Βασάλο μετά τον κύκλο του 2017 όπου είχαν βρεθεί και οι δύο στον Άγιο Δομίνικο. Το μόνο που απομένει είναι να δούμε τι θα γίνει όταν και ο δεύτερος γυρίσει στην Ελλάδα.

Από το επίκεντρο δεν έχει φύγει στιγμή η Ελευθερία Ελευθερίου! Δεν είναι μόνο η σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο που έληξε άδοξα λόγω του ειδυλλίου του Κύπριου με την Καρολίνα Καλύβα, αλλά και η φιλία της με την τελευταία. «Πας και με αδειάζεις με μια κοπέλα που έχω κάνει παρέα και τυπικά είναι φίλη μου; Πλέον ο ορισμός φίλος, για μένα, έχει ξεφτιλιστεί», δήλωσε η Ελευθερία Ελευθερίου. Βέβαια, η Καρολίνα, ούσα καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή, με ειρωνικό τόνο, ξεκαθάριζε ότι ήταν φίλες μόνο όταν η Ελευθερία έκανε προπόνηση μαζί της.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star - Σταυρούλα Χρυσαειδή: «Ο Σάκης δεν θέλει να ματσάρω τη Μαριαλένα»

Survivor All Star: Η κόκκινη ομάδα «βάζει στόχο» τον Βασάλο - «Νόμιζε ότι δεν θα ψηφιστεί ποτέ»

Survivor All Star: Ο Ασημακόπουλος ζητά εξηγήσεις για την ψηφοφορία - «Μου έκαναν ψυχολογικό πόλεμο»