MEDIA

Survivor All Star: Οι 4 υποψήφιοι και ο Γιώργος που νιώθει μόνος στην τοποθεσία «Άγιος Δομίνικος»

Survivor All Star
Glomex

Survivor All Star: Γεμάτο ανατροπές ήταν το επεισόδιο της Δευτέρας στο Survivor All Star.

Στο χθεσινό επεισόδιο ο Γιώργος Ασημακόπουλος τα είχε βάλει με την ομάδα του, η οποία τον επέλεξε ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Μάλιστα, ο παίκτης του reality επιβίωσης ξέσπασε στο άκουσμα του αποτελέσματος της ψηφοφορίας, και ανέφερε ότι θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς.

«Δύσκολο βράδυ το χθεσινό για μένα, ξύπνησα με τη σκέψη ότι είμαι εδώ για να παλέψω, είμαι μαχητής. Μου έκαναν ψυχολογικό πόλεμο, με έχουν κάνει κάποιοι παίκτες να κλαίω. Θεωρώ ότι η οικογένεια μου που βρίσκομαι εδώ, δεν με έχει αγκαλιάσει, σαν να είμαι το παραπαίδι και να με έχουν πετάξει κάτω. Αν ο άλλος, βλέπεις ότι προσπαθεί να φέρνει πόντους, να κάνει δουλειές, δεν δημιουργεί εντάσεις δεν τον χτυπάς», είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος στην κάμερα του Survivor All Star.

«Έχω τις επιχειρήσεις μου έξω, διαχειρίζομαι τόσους ανθρώπους, όλοι οι φίλοι μου με αγκαλιάζουν τόσο θερμά και δεν γίνεται εδώ κάποιοι παίκτες να πουλάνε τα πάντα. Αγκαλιάστε με, είμαι εδώ και μάχομαι για την ομάδα. Μία αγκαλιά θέλω, έναν καλό λόγο και μία εμψύχωση, μία καλή κουβέντα πριν πάω να παίξω. Είναι σαν να μην θέλουν να κερδίσω», συμπλήρωσε.

«Με βάζουν να παίξω με παίκτες που ξέρουν ότι το έχουν με το στόχο. Αλλά.. εγώ φταίω έπρεπε να έχω πατήσει πόδι και να έχω πει “Γκότση ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις ποιον θα ματσάρω; Πως κρίνεις με ποιον θα παίξω;”, είναι κάτι που ο κόσμος το έχει δει σίγουρα», τόνισε.

Nωρίτερα ο Γιώργος Ασημακόπουλος ζήτησε εξηγήσεις από την υπόλοιπη ομάδα για το γεγονός ότι τον ψήφισαν, ενώ οι Διάσημοι προσπαθούν να καταλάβουν το γιατί.

Η κόκκινη ομάδα «βάζει στόχο» τον Βασάλο

H υποψηφιότητά του Κωνσταντίνου Βασάλου έχει απασχολήσει και τις δύο ομάδες στο Survivor All Star.

Είναι η πρώτη φορά για τον παίκτη των Μπλε που βλέπει το όνομά του στο χαρτί, καθώς ποτέ προηγουμένως δεν τον είχε ψηφίσει κανείς από τους συμπαίκτες του. Τότε, η Τζο Μαριδάκη δήλωσε πως ο Βασάλος μάλλον έχει ως στρατηγική να αγωνίζεται ενάντια στους δυνατούς παίκτες της αντίπαλης ομάδας, έτσι ώστε ακόμα κι αν χάσει τον πόντο, να δικαιολογηθεί η ήττα του.

Αν και ο ίδιος διέψευσε τα λεγόμενά της, χαρακτηρίζοντάς τα «μπούρδες» και τόνισε πως δεν τον ενόχλησε που βγήκε υποψήφιος, πολλοί παίκτες δεν τον πίστεψαν. «Ο Κωνσταντίνος ενώ έλεγε σε κάθε συμβούλιο πως δεν τον νοιάζει να ψηφιστεί, έδειξε στο χθεσινό συμβούλιο που πήρε τρεις ψήφους, ότι τον ενόχλησε», είπε αρχικά η Ελένη Χαμπέρη από τους «Κόκκινους» στην κάμερα του Survivor All Star.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είπε κι αυτός ότι ήταν η πρώτη φορά που είδε το όνομά του γραμμένο σε χαρτί, γιατί στο δικό του παιχνίδι δεν τον είχαν ψηφίσει ποτέ, δεν το περίμενε. Θεωρώ ότι αυτό που είπε η Τζο για στρατηγική, είχε μια λογική. Όντως το χρησιμοποιεί αυτό για να δικαιολογεί τις ήττες του, γιατί τον έχουμε ακούσει να λέει "ναι έχω ήττες, αλλά παίζω συνέχεια με τον Σάκη"».

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή φαίνεται πως έχει κι εκείνη την ίδια άποψη. Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, σχολίασε για τον Βασάλο: «Νόμιζε ότι δεν θα ψηφιστεί ποτέ, ότι είναι στο απυρόβλητο, ότι κανείς δεν μπορεί να τον αγγίξει και χθες πήρε και τρεις ψήφους κι είπε και στη Τζο ότι λέει μπούρδες. Για εμένα δεν λέει μπούρδες η Τζο, έτσι είναι. Αλλιώς ας παίξει με όλους τους παίκτες. Αν δεν μπορείς να μου φέρεις τους πόντους, τι να σε κάνω;».

«Ο Σάκης δεν θέλει να ματσάρω τη Μαριαλένα»

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή θεωρεί ότι η σχέση του Σάκη Κατσούλη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη επηρεάζει την ομάδα τους. Η ίδια μιλώντας στην κάμερα του Survivor All Star, ο Σάκης Κατσούλης δεν την αφήνει να διαλέξει τη Μαριαλένα για αντίπαλό της, καθώς δεν θέλει το κορίτσι του να σημειώνει ήττες.

«Ο Σάκης δεν θέλει να ματσάρω τη Μαριαλένα, για δικούς τους λόγους, δεν ξέρω. Επειδή μάλλον η Μαριαλένα θέλει να φέρει νίκες και είναι πιο εύκολο με άλλες κοπέλες, μάλλον για αυτό. Γιατί κι εκείνη έχει φέρει νίκες, αλλά τις περισσότερες τις έχω φέρει εγώ», είπε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, η Σταυρούλα.

«Είναι πολλές φορές που παρατηρώ μετά τον αγώνα ότι μαζεύονται οι δύο τους και η Μαριαλένα δεν είναι πολύ καλά, κλαίει κι αυτό επηρεάζει σίγουρα και τον Σάκη και φαίνεται γιατί κι εκείνος δεν είναι καλά τελευταία. Οπότε σίγουρα έχει αναφερθεί ότι τη ματσάρω, για αυτό δεν θέλει να το κάνω», πρόσθεσε.

Νέα νίκη για τους Κόκκινους

Το βράδυ της Δευτέρας, Κόκκινοι και Μπλε αγωνίστηκαν για τη δεύτερη ασυλία, προκειμένου να μην βρεθούν στον τάκο και αναγκαστούν να ψηφίσουν κάποιο συμπαίκτη τους.

Για ακόμα μια μέρα όμως τα πράγματα ήταν σκούρα για τους Μαχητές... οι οποίοι δεν κατάφεραν να φέρουν τη νίκη και έτσι οδηγήθηκαν σε ένα ακόμα Συμβούλιο του Νησιού.

Ανατροπή

Η ανατροπή ήρθε λοιπόν στη ψηφοφορία όπου προέκυψε ισοψηφία μεταξύ των παικτών και έτσι στον τάκο δεν βρέθηκαν δύο αλλά τρεις υποψήφιοι.

Ο Πάνος Κωνσταντινίδης είναι ο παίκτης που θα ακολουθήσει στην ψηφοφορία του κοινού τον Γιώργο Ασημακόπουλο, άρα και ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ισοψηφία προέκυψε ωστόσο ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη Τζο Μαριδάκη, οι οποίοι συγκέντρωσαν ίδιο αριθμό ψήφων από τους συμπαίκτες τους και είναι οι επόμενοι δύο παίκτες υποψήφιοι προς αποχώρηση.