MEDIA

Survivor All Star: Το χάος με τους «επτά» της μπλε κάλπης και οι πέντε υποψήφιοι

Survivor All Star
facebook.com/SurvivorGreece

Survivor All Star: Καθόλου καλό το κλίμα στη Μπλε ομάδα. Οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης έμαθαν την τελευταία υποψήφια για αποχώρηση της εβδομάδας.

Το Survivor All Star είναι ξεκάθαρα το παιχνίδι των ανατροπών. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν αντί για τέσσερις υποψήφιους παίκτες προς αποχώρηση έχουμε πέντε καθώς τη Δευτέρα υπήρξε ισοβαθμία στο Συμβούλιο του Νησιού.

Αρχικά, συο νέο επεισόδιο του Survivor All Star ο Κωνσταντίνος Βασάλος φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος, μετά την υποψηφιότητά του. Ωστόσο ο παίκτης ανέφερε πως δεν ενοχλήθηκε από τις ψήφους που πήρε, αλλά από τους λόγους που κρύβονται από πίσω.

Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, δήλωσε: «Γεια σας παιδιά, είμαι υποψήφιος, για πρώτη φορά. Μια ψυχή που είναι να βγει, ας βγει. Εντάξει, αναμενόμενο ήταν να πάρω κάποιες ψήφους. Μετά έκαναν την ανάλυση της ψηφοφορίας κι έχω βγάλει ένα μικρό πορισματάκι. Δεν μαγειρεύτηκε τίποτα εκτός από Ασημακόπουλο, Μελίνα, Τζο, Κωνσταντινίδη. Τι έκαναν λοιπόν; Ο Κωνσταντινίδης πηρε δύο ψήφους χθες και λέει τόσους θα πάρω και σήμερα. Οπότε, ας βρω 4 άτομα να ψηφίσουν Βασάλο και άλλα 4 να ψηφίσουν Τζο. Έλα όμως, που ψήφισαν Κωνσταντινίδη».

«Ο Παναγιώτης είναι αγνώμων και αχάριστος. Τρεις εβδομάδες τώρα τον υποστηρίζω δίχως αύριο, μπορεί να το επιβεβαιώσει και η Μαριαλένα. Ή του λέω βγες και πάρε ματσάρισμα πρώτος, είμαι μαζί σου, πρέπει να προστατευτείς αφού είσαι καινούριος. Δεν τον έχω ψηφίσει ποτέ, έχω σεβαστεί ότι θέλει τον χρόνο του. Και με την πρώτη ευκαιρία για να σώσει τον ποπό του, με ψηφίζει. Δεν με νοιάζει που βγήκα υποψήφιος, με νοιάζει το πώς βγήκα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Γιώργο Ασημακόπουλο και τη Μελίνα Μεταξά. «Ο Ασημακόπουλος λέει κάθε φορά ότι δεν έχει παρέα και έχει συνέχεια τη Μελίνα και χθες μετά το συμβούλο γελούσαν και έλεγαν "δεν τον προστατεύσατε τον φίλο σας και βγήκε υποψήφιος". Βγήκε λοιπόν, μια τετράδα ψήφων, Ασημακόπουλος, Μελίνα, Τζο και Παναγιώτης. Καλά έκαναν και το έκαναν, γιατί ήθελαν να προστατευτούν. Εγώ δεν έκανα κανένα μαγείρεμα, γι' αυτό βγήκα και υποψήφιος. Και καλώς που βγήκα για να δει ο κόσμος. Εγώ δεν θα αλλάξω, θα μείνω όπως είμαι», κατέληξε.

Μαρτίκας κατά Καραγκούνια

Τα καρφιά του εναντίον του Τάκη Καραγκούνια έριξε ο Σπύρος Μαρτίκας στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor All Star.

Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, ο φαρμακοποιός και παίκτης των Κόκκινων δήλωσε αρχικά: «O Tάκης στην ιδέα και μόνο ότι θα βγει υποψήφιος, στην ιδέα μόνο της παραμικρής υπόνοιας να φύγει, γινεται έξαλλος. Τον έπιασε ένα παραλήρημα και μια επιθετική διάθεση απέναντι στον Νίκο».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο σχόλιο του Τάκη Καραγκούνια ότι ο ίδιος είναι «πελάτης» του στα αγωνίσματα.

«Τάκη μου αφού είμαι πελάτης σου, γιατί έχασες με τόσο μεγάλη διαφορά από εμένα; Τάκη μου, αφού είμαι πελάτης γιατί δεν με ματσάρεις; Τάκη μου, αφού είμαι πελάτης σου, γιατί λες συνέχεια στην ομάδα σου πόσο έχω ανέβει αγωνιστικά και δεν έχω καμία σχέση με το δικό μας Survivor;», πρόσθεσε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Και πότε έγινα πελάτης σου, τώρα που κινδυνεύεις να ακούσεις το όνομά σου και να χάσεις και σήμερα;».

«Ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν αποδέχεται την ψήφο του»

Ο Ηλίας Μπόγδανος έχει εκνευριστεί με τη συμπεριφορά των συμπαικτών του στο Survivor All Star. Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, ο τραγουδιστής εστίασε στον χαρακτήρα του Γιώργου Ασημακόπουλου και δήλωσε πως κατά τη γνώμη του, οι προσπάθειες να προκαλέσει κάθε φορά εντάσεις, οφείλεται στο γεγονός ότι προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις.

«Το κλίμα της ομάδας μετά τις τρεις χθεσινές υποψηφιότητες, είναι λίγο πολύ περίεργο, αλλά ήταν ήδη περίεργο από την πρώτη. Όταν ψηφίστηκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος έδειξε ότι δεν το αποδέχεται, άσχετα που λέει ότι αποδέχεται τις ψήφους της ομάδας», δήλωσε αρχικά.

«Αποδοχή είναι αυτό που έκανε η Τζο και ο Κωνσταντίνος. Για μένα. Φαίνεται πως κάποιοι άνθρωποι περιμένουν στη γωνία, για να δημιουργήσουν εντυπώσεις, εντάσεις. Αυτό είναι το Survivor, είναι δύσκολο, οκ. Είναι ένας φαύλος κύκλος, όταν κερδίζεις, είναι καλά, φαινομενικά καλά, όποτε χάνεις κάτι φταίει, είναι όλοι απέναντί σου και θέλουν το κακό σου», συμπλήρωσε.

Νέα νίκη για τους Κόκκινους

Διάσημοι και Μαχητές ρίχτηκαν για ακόμα μια ημέρα στον στίβο μάχης για την τρίτη και τελευταία ασυλία της εβδομάδας.

Οι Μπλε για ακόμα μια φορά δεν κατάφεραν να βρουν τον τρόπο να φέρουν νίκη και έτσι έχασαν από τους Κόκκινους.

Ο Τάκης στήνει ψηφοφορία σε βάρος της Μελίνας

Ο Τάκης Καραγκούνιας προσπαθεί να πείσει τους συμπαίκτες του να ψηφίσουν τη Μελίνα Μεταξά.

«Έτυχε σήμερα ένα άτομο που δεν θέλω να πω το όνομα και προσπάθησε να με ρωτήσει τι θα ψηφίσω. Προσπάθησε να μου αλλάξει τη γνώμη και να με κατευθύνει αυτός», είπε η Τζο Μαριδάκη στην κάμερα του Survivor All Star.

Η Μελίνα Μεταξά με τη σειρά της είπε: «Και έρχεται ένα πουλάκι και μου λέει ότι ο Τάκης είπε να μην ψηφίσουν τον Αγόρου και να ψηφίσουν εμένα. Και ρωτώ “για ποιο λόγο να το κάνει αυτό;” αφού όταν άρχισαν οι νίκες να έρχονται ερχόταν και μου έλεγε “είσαι πολύ καλή και θα πάς μπροστά”. Τον ρώτησα “γιατί το κάνει αυτό” και προσπάθησε να τα αλλάξει όλα. Οπότε δεν θα ασχοληθώ με τον Τάκη, ας κάνει ότι θέλει».

Χάος στην ψηφοφορία

Οι Μπλε οδηγήθηκαν για τρίτη φορά μέσα σε τρεις μέρες στο Συμβούλιο του Νησιού για να ψηφίσουν τον τελευταίο παίκτη προς αποχώρηση.

Η Μελίνα Μεταξά είναι η παίκτρια που παίρνει τις περισσότερες ψήφους από τους συμπαίκτες της και οδηγείται στον «τάκο».

Άφωνος ο Γιώργος Λιανός με την ψηφοφορία

Στην ψηφοφορία συνέβη κάτι ασυνήθιστο, αφού τα πρώτα επτά χαρτιά που τράβηξε ο Γιώργος Λιανός, έδειχναν διαφορετικά ονόματα παικτών. «Δεν νομίζω ότι έχει ξαναγίνει αυτό» είπε γεμάτος απορία. Ωστόσο, όσο προχωρούσε η ψηφοφορία, η Μελίνα Μεταξά ήταν αυτή που συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους κι άρα είναι η πέμπτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Υποψήφιοι για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα είναι λοιπόν:

  • Γιώργος Ασημακόπουλος
  • Πάνος Κωνσταντινίδης
  • Κωνσταντίνος Βασάλος
  • Τζο Μαριδάκη
  • Μελίνα Μεταξά