MEDIA

Ποιες εκπομπές της ΕΡΤ συνεχίζουν ακάθεκτες του χρόνου

Ποιες εκπομπές της ΕΡΤ συνεχίζουν ακάθεκτες του χρόνου
Instagram

Τα στελέχη της δημόσιας τηλεόρασης έχουν αρχίσει ήδη να σχεδιάζουν το νέο πρόγραμμα

Σε τροχιά νέου προγραμματισμού βρίσκονται οι ιθύνοντες της δημόσιας τηλεόρασης, καθώς έχουν αρχίσει ήδη να σκέφτονται πώς θα πορευτούν για του χρόνου. Μετά το άνοιγμα των τελευταίων ετών και την «αγκαλιά» του κοινού σε αρκετές από τις προσπάθειες, θέλουν να συνεχίσουν με προσεγμένο πρόγραμμα και περιεχόμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν εκπομπές που ήδη έχουν πάρει το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν. Μία από αυτές το «Πρωίαν σε είδον, τήν Μεσημβρίαν». Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά μάς κρατούν συντροφιά καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, 13.00-15.00, στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της ΕΡΤ1 και το ίδιο φαίνεται ότι θα συνεχίσουν να κάνουν. Συνδυάζοντας χιούμορ και καλή διάθεση με την ενημέρωση και τις ενδιαφέρουσες ιστορίες, τα διασκεδαστικά βίντεο, τα ρεπορτάζ και τις συνεντεύξεις, έχουν καταφέρει να συζητηθούν.

Στην ίδια κατηγορία βρίσκεται και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Το «Στούντιο 4», με ένα από τα καλύτερα ζευγάρια τηλεοπτικά που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, ανανεωμένο, πλούσιο σε θεματολογία, θα συγκαταλέγεται στον προγραμματισμό της ΕΡΤ1 τη νέα χρονιά. Άλλωστε, οι χαλαρές συζητήσεις, η όμορφη παρέα, η ενημέρωση για θέματα που μας απασχολούν, οι άνθρωποι που αξίζει να γνωρίσουμε και οι προτάσεις για μικρές απολαύσεις της καθημερινότητας, έχουν λόγο ύπαρξης στην ελληνική τηλεόραση ειδικά όταν συνδυάζονται με μαεστρία.

Πράσινο φως έχει πάρει και το τηλεπαιχνίδι «Πες τη λέξη» με παρουσιαστή τον αγαπημένο ηθοποιό, Γιώργο Καραμίχο. Ο πλούτος των λέξεων και των γραμμάτων της γλώσσας είναι αστείρευτος, όπως αστείρευτη είναι η γνώση, η διασκέδαση και η αγωνία, που υπόσχεται να προσφέρει το παιχνίδι γνώσεων και την επόμενη χρονιά.

Στις προαναφερθείσες εκπομπές, σίγουρα, θα προστεθεί και ένα μουσικό πρότζεκτ ενώ μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει το πώς θα αξιοποιηθεί ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Ο ηθοποιός, που επέστρεψε φέτος με τη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι», σίγουρα θα βρεθεί σε κάποια από τις νέες παραγωγές μυθοπλασίας που ετοιμάζει η ΕΡΤ1.

Διαβάστε επίσης:

Μάρκος Σεφερλής: Η πρώτη δήλωσή του για την μεταγραφή στον ΣΚΑΪ

Ράνια Θρασκιά: Τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση και η εκπομπή που θα ήθελε να παρουσιάσει

Ποια είναι η φετινή παρουσιάστρια της Eurovision