MEDIA

Τηλεθέαση: Ο «Σασμός» δεν αφήνει κανένα περιθώριο στους αντιπάλους

Τηλεθέαση: Ο «Σασμός» δεν αφήνει κανένα περιθώριο στους αντιπάλους

Τηλεθέαση: Η παραγωγή μυθοπλασίας του ALPHA συνεχίζει να σαρώνει στη βραδινή ζώνη

Βράδυ Τετάρτης και οι τηλεθεατές απέδειξαν ότι οι τηλεοπτικές τους συνήθειες
δεν μπορούν να αλλάξουν. Το κοινό εμφανίζεται σταθερό στις επιλογές του κι έτσι
κάποια από τα προγράμματα εμφανίζονται με υψηλά ποσοστά.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, χθες, στη βραδινή ζώνη, ο «Σασμός» βρέθηκε στην κορυφή με 30,8% στο σύνολο και 26,5% στους τηλεθεατές 18-54. Τα επεισόδια, των τελευταίων ημερών, καθηλώνουν ενώ το ίδιο θα συμβεί και με το αποψινό. Η Καλλιόπη κουβεντιάζει μια απρόβλεπτη συμμαχία, ενώ η Αργυρώ βρίσκεται και πάλι αντιμέτωπη με τον Σταύρο. Ο Βαγγέλης τής κάνει μια ξαφνική πρόταση.

Παράλληλα, ο Ευθύμης βάζει στον Βαγγέλη μια αποστολή, που για να την εκτελέσει πρέπει να εκμεταλλευτεί τη σχέση του με την Ντίνα. Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός κινδυνεύει να ανακαλύψει η Βασιλική το μεγάλο του μυστικό, ενώ ο Μανώλης, προβληματισμένος με την αναχώρηση της Τζένης στον Καναδά, οδηγείται σε μια παράτολμη σκέψη.

Το «Survivor All Star» χθες ακολούθησε στις μετρήσεις της Nielsen, σημειώνοντας 21,6% στο σύνολο και 19,7% στο δυναμικό κοινό. Στη συχνότητα του MEGA δεν προβλήθηκαν οι σειρές «Η Γη της Ελιάς» και «Μαύρο Ρόδο», καθώς μεταδόθηκε το ματς Ρεάλ Μαδρίτης-Λίβερπουλ. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας έκανε 15,6% στο σύνολο και 15,4% στο δυναμικό κοινό.

Η σειρά του ALPHA, «Αυτή η νύχτα μένει», από τις 22.40 έως τις 24.00, άγγιξε το 15,5% στο σύνολο και το 15% στο δυναμικό κοινό. Οι παραγωγές μυθοπλασίας του ΑΝΤ1, «The Friend» και «Γέφυρα», περιορίστηκαν σε μονοψήφια ποσοστά.

Συγκεκριμένα, η πρώτη έκανε 4,8% στο σύνολο και 5,3% στο δυναμικό κοινό ενώ η δεύτερη 4% και 3,2% αντίστοιχα. Στη ζώνη των 20.00, το σίριαλ του ALPHA «Ο Παράδεισος των Κυριών» σημείωσε 22,3% στο σύνολο και 16,9% στο δυναμικό κοινό. Την ίδια ώρα, στον ΑΝΤ1, δεν προβλήθηκαν οι «Ράδιο Αρβύλα». Έτσι, η σειρά πήρε μεγαλύτερα ποσοστά και βρέθηκε με διαφορά στην κορυφή.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star - Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Στα αγωνίσματα κάνει 5% τηλεθέαση και στο “ριάλιτι” 15%»

Τηλεθέαση: Σαρωτικός ο Σασμός - Τι έκανε το Survivor All Star

Μαρία Μπακοδήμου: Οι αλλαγές στην εκπομπή της και τα νούμερα τηλεθέασης