Στέλιος Παρλιάρος: «Μου ζητούσαν 100 τούρτες με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ και τις πήγαιναν στα μπουζούκια»

«Πήγαινα τις παραγγελίες πόρτα πόρτα, μιλάμε για το 1982, χρυσές εποχές του ΠΑΣΟΚ. Ερχόντουσαν και μου παράγγελναν 100 τούρτες με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ και τις πήγαιναν στα μπουζούκια», σημείωσε ο Στέλιος Παρλιάρος
Στέλιος Παρλιάρος
Glomex
1'

Ο Στέλιος Παρλιάρος αναφέρθηκε στο ξεκίνημά του και στα χρέη του, σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» του Action24.

«Το πιο δύσκολο ήταν τα χρέη, αλλά ήταν η φιλοδοξία μου από μικρός να ανοίξω μαγαζί. Ήταν πολύ δύσκολο στα 23 σου να ανοίξεις ένα μαγαζί και οι γονείς σου να είναι στην Κωνσταντινούπολη», ανέφερε αρχικά ο Στέλιος Παρλιάρος για να προσθέσει: «Είχα ως στήριγμα την αδελφή μου. Δεν ήξερα τι θα πει φόρος, τι θα πει ΙΚΑ. Εμένα με ενδιέφερε η δημιουργία. Έφτιαχνα τα γλυκά και τα μετέφερα από το εργαστήριο στο κατάστημα».

«Πήγαινα τις παραγγελίες πόρτα πόρτα, μιλάμε για το 1982, χρυσές εποχές του ΠΑΣΟΚ. Ερχόντουσαν και μου παράγγελναν 100 τούρτες με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ και τις πήγαιναν στα μπουζούκια», σημείωσε ο Στέλιος Παρλιάλος και αναφέρθηκε στην αναγνωρισιμότητα που αποκτούσε με το πέρασμα του χρόνου: «Είχα πει ότι δεν πρόκειται να ξανακάνω μαγαζί. Αρχίζω λοιπόν, να δίνω συνταγές στην Ελευθεροτυπία και να κάνω μαθήματα ζαχαροπλαστικής. Πήγαινα και στο “Σαν στο Σπίτι Σας”, στον Φώτη και τη Μαρία. Εκεί άρχισε ο κόσμος να με γνωρίζει περισσότερο σαν Παρλιάρο. Σιγά-σιγά άρχισα να βγάζω τα πρώτα μου βιβλία και κάνω μία μεταγραφή στην Καθημερινή.

Εκεί έβγαζα το περιοδικό Γλυκιές Αλχημείες, πουλούσε περισσότερο από όλα τα περιοδικά. Τότε μου έγινε η πρόταση από το MEGA για την εκπομπή», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Παρλιάρος.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή