MEDIA

Τηλεθέαση: Οι νικητές της Κυριακής – Ποιοι «έπιασαν κορυφή»

Τηλεθέαση: Οι νικητές της Κυριακής – Ποιοι «έπιασαν κορυφή»

Τηλεθέαση: Παρά τον σκληρό ανταγωνισμό, σε όλες τις ζώνες, υπήρξαν τα προγράμματα που έκαναν τη διαφορά

Η ζώνη του Σαββατοκύριακου ανεβάζει σε άλλο level τον ανταγωνισμό, ειδικά την Κυριακή όπου στη βραδινή ζώνη ρίχνονται στην αρένα αγαπημένα προγράμματα. Έτσι και χθες, στην prime time, οι μάχες για την κορυφή πήραν φωτιά και η πρώτη θέση δεν είχε μόνο έναν νικητή.

Συγκεκριμένα, το «Survivor All Star» στο ΣΚΑΪ σημείωσε 23,6% στο σύνολο και 23,5% στους τηλεθεατές 18-54. Από τις 21.00 έως τις 22.50, απέναντι στο ριάλιτι επιβίωσης έπαιζε «Η Γη της Ελιάς» του MEGA. Η παραγωγή μυθοπλασίας κέρδισε το 25,8% του συνόλου και το 18,5% του δυναμικού κοινού. Αυτό σημαίνει ότι το παιχνίδι του καναλιού του Φαλήρου βρέθηκε στην κορυφή του δυναμικού ενώ το σίριαλ των Ανδρέα Γεωργίου και Βάνας Δημητρίου στο σύνολο. Όσον αφορά στο «Μαύρο Ρόδο», που πήρε το lead in από τη «Γη της Ελιάς» στο MEGA, έκανε 20,3% στο σύνολο και 15,2% στο δυναμικό κοινό.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε και η πρωινή ζώνη της Κυριακής. Ο Νίκος Μάνεσης στον ALPHA και το μαγκαζίνο «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» έκανε 23,5% στο σύνολο και 20,8% στο δυναμικό κοινό τερματίζοντας με διαφορά στην πρώτη θέση. Η εκπομπή του MEGA, «Χαμογέλα και πάλι!», με τη Σίσσυ Χρηστίδου, έκανε 11,5% και 13% ενώ το «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ (από τις 12.00 έως τις 14.00) έκανε 9,1% στο σύνολο και 10,4% στο δυναμικό κοινό.

Στη μεσημεριανή ζώνη, για την εκπομπή του ALPHA με τη Ναταλία Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται!», τα μηχανάκια της Nielsen έδειξαν 18,2% στο σύνολο και 16,6% στο δυναμικό κοινό. Αντίστοιχα, στην απογευματινή, το τηλεπαιχνίδι «Chase» του MEGA με τη Μαρία Μπεκατώρου έκανε 12,7% στο σύνολο και 13,6% στους τηλεθεατές 18-54. Το «Master Class» στο STAR του διαγωνισμού μαγειρικής συγκέντρωσε το 7,5% του συνόλου και το 9,7% του δυναμικού κοινού.