MEDIA

Maestro: «Σαρώνει» στο Netflix - Ανέβηκε δύο θέσεις σε λίγες ώρες ενώ μπήκε και στο τοπ 10 των ΗΠΑ

Maestro: «Σαρώνει» στο Netflix - Ανέβηκε δύο θέσεις σε λίγες ώρες ενώ μπήκε και στο τοπ 10 των ΗΠΑ

Μεγάλη η δυναμική της σειράς Maestro που ξεκίνησε το ταξίδι της στην παγκόσμια βιομηχανία

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στην Ελλάδα, το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ξεκίνησε το διεθνές ταξίδι του από την Παρασκευή 17 Μαρτίου και πλέον είναι παγκόσμια διαθέσιμο μέσω της streaming πλατφόρμας του Netflix.

Από την Παρασκευή 17 Μαρτίου, η παραγωγή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ξεκίνησε να προβάλλεται παγκοσμίως μέσω της πλατφόρμας του Netflix, έχοντας την ονομασία «Maestro in Blue». Μεταγλωττισμένη σε όλες τις γλώσσες, θα προβληθεί σε όλον τον κόσμο μεταφρασμένη εκτός από την Κίνα.

Μέσα σε λιγότερο από τρεις ημέρες προβολής, το «Maestro in Blue» κατάφερε να κερδίσει τους συνδρομητές και συγκαταλέγεται στο top 10. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Flixpatrol το οποίο δημοσιεύει top 10 και Netflix charts, η σειρά βρίσκεται στην όγδοη θέση με τα top shows του Netflix.

Λίγες ώρες μετά ανέβηκε στην 6η θέση δείχνοντας την δυναμική που έχει στο κοινό. Ένα επίσης σημαντικό στοιχείο είναι ότι η σειρά μπήκε και στο τοπ 10 των ΗΠΑ!

Επιπλέον, πολύ καλή είναι και βαθμολογία του στο IMDb που πιάνει 8/10.

Την ίδια ώρα, οι χρήστες του Twitter παγκοσμίως αποθεώνουν την ελληνική παραγωγή στο Twitter με τα περισσότερα σχόλια να αφορούν στην υπέροχη εικόνα, τη σκηνοθεσία και, φυσικά, τα πλάνα από την Ελλάδα. «Ξεκινάω τη μέρα παρακολουθώντας την πρώτη ελληνική σειρά #maestroinblue. Δεν κουράζομαι να λέω πόσο όμορφη είναι αυτή η χώρα», «Ωραίος τρόπος να συνδέσεις τη μουσική με ψυχές γεμάτες θλίψη και συναισθήματα που περιβάλλονται από την απεραντοσύνη της θάλασσας», «Κυκλοφορεί η πρώτη ελληνική σειρά στο Netflix και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος που την παρακολουθώ», «Η πρώτη ελληνική παραγωγή είναι πλέον διαθέσιμη στο Netflix παγκοσμίως. Είναι μια εκπληκτική σειρά με τίτλο "Maestro in Blue" που πραγματεύεται θέματα όπως η ενδοοικογενειακή βία και τα κοινωνικά πρότυπα», ήταν μερικά μόνο από τα σχόλια.