MEDIA

MasterChef 2023 - Γιώργος Πορφύρης: «Με κράζουν, με λένε καραγκιόζη»

MasterChef 2023 - Γιώργος Πορφύρης: «Με κράζουν, με λένε καραγκιόζη»

Ο Γιώργος Πορφύρης είναι από τους παίκτες που μπήκαν στο MasterChef 2023 για δεύτερη φορά, διεκδικώντας τη νίκη - Το σπίτι δεν τον δέχτηκε με ανοιχτές «αγκάλες».

Ο Γιώργος Πορφύρης είναι από τους παίκτες που μπήκαν στο MasterChef 2023 για δεύτερη φορά, διεκδικώντας τη νίκη.

Ο ίδιος δεν τα πηγαίνει καλά με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους. Μιλώντας στην κάμερα του παιχνιδιού, είπε ότι δέχεται «πόλεμο» περιγράφοντας ανοιχτά όσα ακούει καθημερινά εντός σπιτιού.

«Κάποια παιδιά, από την πρώτη μέρα που έχω μπει, ξέρω ότι με κράζουν, είτε από πίσω μου, είτε σε παρέες, είτε μέσα στο παιχνίδι. Έχουν πέσει και οι ρουφιανιές γιατί πάντα θα υπάρχει ένας ρουφιάνος. Με έχουν πει τσόκαρο, καραγκιόζη μπροστά στη μούρη μου, χωρίς να αντιδράσω. Ευθεία επίθεση. Στους διαδρόμους ακούγεται συχνά: “Εγώ θα τον βγάλω έξω τον π@@στη, τον μ@@@κα”. Το πώς κρατιέμαι, έχει να κάνει με τον τρόπο με τον οποίο έχω μεγαλώσει. Δεν αξίζει να πέσεις σε ένα επίπεδο ενός ηλίθιου», είπε.

«Ο Αλέξανδρος και ο Παύλος με έχουν άχτι τελείως. Η Στέλλα, ο Δημήτρης από πάνω, έχουμε ψυχρανθεί τελείως, λόγω των τελευταίων αποδόσεών του, έχει και το ύφος του νικητή. Η Πωλίνα είναι από τα πρώτα πρόσωπα που με κράζουν στο σπίτι (…) Φαίνεται μικρή και άβγαλτη, αλλά είναι οχιά», πρόσθεσε.

Σχετικές ειδήσεις

MasterChef 2023: Η δικαίωση του Πορφύρη και οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

MasterChef: «Μόλις ξεφτίλισες τον εαυτό σου» - Οργισμένος ο Άγγελος με τον Δημήτρη

MasterChef 7: Νέα δοκιμασία στο επεισόδιο της Δευτέρας - Νέος εισβολέας στο παιχνίδι