MEDIA

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Στα γυρίσματα του Ντόλτσε Βίτα ήμουν στα όρια της κατάθλιψης»

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Στα γυρίσματα του Ντόλτσε Βίτα ήμουν στα όρια της κατάθλιψης»
Instagram

Θανάσης Ευθυμιάδης: Η ανάρτησή του μετά τα μηνύματα που δέχεται για την επανάληψη της σειράς του Mega «Ντόλτσε Βίτα»

Το Ντόλτσε Βίτα παίζεται σε επανάληψη στο Mega και ο Θανάσης Ευθυμιάδης, που είχε τον ρόλο του «Αντώνη», δέχεται μέχρι και τώρα μηνύματα αγάπης από τον κόσμο.

Ο ηθοποιός, σε μακροσκελή του ανάρτηση στο Instagram, θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς του φίλους για τη στήριξή τους.

«Σας ευχαριστώ από καρδιάς για όλη την αγάπη που μου στέλνετε, κάθε φορά που (ξανα) βλέπετε το “Ντόλτσε Βίτα”». Βλέπω στη φετινή επανάληψη, ένα “χρωματικό φρεσκάρισμα” στην εικόνα και υποπτεύομαι ότι θα προορίζουν τις επαναλήψεις για άλλα 28 χρόνια. Το 1995 μία τρελοπαρέα καλλιτεχνών (που η σημερινή κυβέρνηση απαξιώνει τις σπουδές μας και μάς θεωρεί αποφοίτους Λυκείου), βάλαμε το λιθαράκι μας, ώστε να απενοχοποιηθεί ο έρωτας μιας μεγαλύτερης γυναίκας με έναν νεαρό άνδρα.

Μέχρι τότε κάτι τέτοιο ήταν προνόμιο μόνο των ανδρών. Κολακευτικά σχόλια άκουγες για όποιον μεσήλικα είχε ερωτική σχέση με μία νεαρή γυναίκα. Για την μεσήλικη γυναίκα όμως, που είχε σχέση με νεαρό άντρα, η ελληνική πουριτανική κοινωνία, επιφύλασσε μόνο χλευασμό. Ο αληθινός έρωτας της Χριστίνας και του Αντώνη ήταν μία ειρηνική επανάσταση. Βάλαμε έναν δυναμίτη στην καρδιά της πατριαρχίας. Το μέχρι τότε δικαίωμα των ανδρών, έγινε και δικαίωμα των γυναικών. Και αυτό το έβλεπε στην τηλεόρασή της, ακόμα και η γυναίκα που ζούσε στο πιο απομακρυσμένο χωριό της Ελλάδας και έπαιρνε δύναμη», έγραψε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο Θανάσης Ευθυμιάδης αναφέρθηκε στις τις δύσκολες στιγμές που βίωνε κατά την διάρκεια που γυρίζονταν η σειρά.

«Σε όσους πιστεύουν ότι μία τέτοια διαχρονική επιτυχία έγινε χωρίς κόπο και πόνο, λέω ότι κάνουν λάθος. Ο καθένας από τους συμμετέχοντες καταθέταμε την ψυχή μας σε κάθε γύρισμα, άσχετα με τις δυσκολίες που είχαμε στην προσωπική μας ζωή.

Και πιστέψτε με, δεν ήταν μικρές οι δυσκολίες που αντιμετώπιζε ο κάθε ένας μας. Αναφέρω μόνο δύο περιπτώσεις, που έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί: 1) Η Μαρία Καβογιάννη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων έμεινε έγκυος και γέννησε το παιδί της, χωρίς να διακόψει καθόλου τα γυρίσματα. Για να δικαιολογηθούν τα παραπάνω κιλά της εγκυμοσύνης (μιας και ο ρόλος που έπαιζε δεν είχε σεξουαλικές επαφές με κανέναν άντρα), προστέθηκε στο σενάριο, απλά, ότι πάχυνε.

2) Εγώ ζούσα μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής μου. Την ημέρα της πρεμιέρας του σίριαλ, η κοπέλα μου έφυγε κι εγώ για πολύ καιρό ήμουν χάλια – στα όρια της κατάθλιψης, σκούπιζα τα δάκρυά μου πριν από αρκετές σκηνές.

Αν λοιπόν κάνεις κάτι σήμερα, που πιστεύεις ότι αξίζει τον κόπο, μη φοβηθείς να κουραστείς, μη φοβηθείς ακόμα και να πονέσεις. Αν δεν υποστηρίξεις εσύ τα όνειρά σου, ποιος περιμένεις ότι θα το κάνει;», έγραψε ο ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Βιταμίνη D: Γιατί είναι «κλειδί» για την καλή λειτουργία

Απίστευτο: Μοίραζαν μάσκες, κρέμες χεριών και βιταμίνες από υποψήφιο βουλευτή έξω από ΚΑΠΗ

Βιταμίνη D: Βοηθά στην αντιμετώπιση του άσθματος;