MEDIA

Survivor All Star: Οι νέες ομάδες και η πρώτη υποψήφια για αποχώρηση - Ποιοι κερδίζουν την ασυλία

Survivor All Star: Οι νέες ομάδες και η πρώτη υποψήφια για αποχώρηση - Ποιοι κερδίζουν την ασυλία

Survivor All Star: Τα πάνω κάτω στον Άγιο Δομίνικο φέρνουν οι ανακατατάξεις στις ομάδες που ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός

Νέες ομάδες όπως έχει γίνει γνωστό ότι δημιουργούνται στο Survivor All Star και οι νέες ανακατατάξεις φέρνουν και νέα δεδομένα στις δύο παραλίες του Άγιου Δομίνικου.

Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας με τις νέες συνθέσεις των δύο ομάδων μετά το έκτακτο συμβούλιο, στο οποίο ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει τη σημαντική αυτή αλλαγή, που έχει ήδη γίνει γνωστή.

«Οι ομάδες που ξέρατε ανήκουν στο παρελθόν» λέει ο Γιώργος Λιανός και η αγωνία για τους παίκτες μεγαλώνει, μέχρι να μάθουν τους νέους τους συμπαίκτες.

Από το έκτακτο συμβούλιο προέκυψαν δύο ομάδες που κάπως χώρισαν τις κλίκες, έφεραν όμως κοντά το ζευγάρι του ριάλιτι επιβίωσης Σάκη - Μαριαλένα.

Έτσι, οι νέοι Διάσημοι και οι νέοι Μαχητές θα αγωνιστούν για την πρώτη ασυλία ενώ θα κληθούν να ψηφίσουν με τα καινούρια δεδομένα έναν παίκτη ή μία παίκτρια προς αποχώρηση στο συμβούλιο του νησιού.

Οι νέες ομάδες

Οι ομάδες μετά το... ανακάτεμα της τράπουλας:

Διάσημοι: Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ηλίας Μπόγδανος, Τάκης Καραγκούνιας, Αφροδίτη Σκαφίδα, Στέλιος Χανταμπάκης, Γιώργος Κόρομι, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Εύη Σαλταφερίδου, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος.

Μαχητές: Ηλίας Γκότσης, Σπύρος Μαρτίκας, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Νίκος Μπάρτζης, Μελίνα Μεταξά, Γιωρίκας Πιλίδης, Ελευθερία Ελευθερίου, Νικόλας Αγόρου, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ρία Κολοβού, Ελένη Χαμπέρη, Στέλλα Ανδρεάδου.

Με αυτά τα δεδομένα και με Εύη Σαλταφερίδου και Τάκη Καραγκούνια στην ίδια ομάδα, με γνωστή πλέον την κόντρα που υπάρχει μεταξύ τους η ομάδα που καταφέρνει να πάρει την ασυλία και επικρατεί στο στίβο μάχης είναι οι κόκκινοι.

Πρώτη υποψήφια της εβδομάδας η Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ η Εύη θα ζητήσει να αποχωρήσει από το παιχνίδι καθώς η πίεση που νιώθει είναι μεγάλη και εμφανής, με παίκτες και παραγωγή να κάνουν τα πάντα για να την μεταπείσουν.