MEDIA

Survivor All Star: Νέα «βόμβα» στο ριάλιτι επιβίωσης– Αποβάλλονται Πιλίδης-Γκότσης;

Survivor All Star: Νέα «βόμβα» στο ριάλιτι επιβίωσης– Αποβάλλονται Πιλίδης-Γκότσης;

Survivor All Star:Πανικός αναμένεται να επικρατήσει στον Άγιο Δομίνικο, σύμφωνα με το spoiler που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες. 

Και ενώ όλοι έχουν στραμμένο το βλέμμα στην ανακατάταξη των ομάδων και τους νέους Διάσημους και Μαχητές που θα ανακοινώσει απόψε (26/3) ο Γιώργος Λιανός, εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί ένα σπόιλερ που αν όντως ισχύει, σίγουρα θα προκαλέσει μεγάλη αναταραχή στον Άγιο Δομίνικο και κατ' επέκταση στη συνέχεια του ριάλιτι παιχνιδιού.

Οι τελευταίες πληροφορίες που κυκλοφορούν θέλουν τον Γιωρίκα Πιλίδη και τον Ηλία Γκότση να είναι ένα βήμα εκτός παιχνιδιού επειδή έκαναν παράβαση των κανονισμών του παιχνιδιού. Για έναν από τους δύο η αποβολή ίσως είναι οριστική...

Το spoiler θέλει τους δύο παίκτες να μην κατηγορούνται για τις ίδιες παραβάσεις, οι οποίες είναι χρηματισμός, έμμεση επικοινωνία με Ελλάδα, άμεση επικοινωνία με ντόπιο κάτοικο αλλά και κλοπή φαγητού. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι οι συγκεκριμένες κατηγορίες δεν αφορούν και τους δύο παίκτες. Μάλιστα, όπως ακούγεται, η τιμωρία της αποβολής αφορά μόνο έναν παίκτη, ο οποίος έχει και τις βαρύτερες κατηγορίες εις βάρος του.

Ποιον από τους δύο παίκτες βαραίνουν περισσότερο οι κατηγορίες και ποιος θα φύγει από το παιχνίδι δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν όντως ισχύει το spoiler, οι ισορροπίες θα αλλάξουν.

Να θυμίσουμε ότι για παράβαση κανονισμών του παιχνιδιού είχαν αποβληθεί στις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου οι οποίες, όπως ισχυρίστηκε ο Νίκος Μπάρτζης εθεάθησαν με κινητά τηλέφωνα στη ζούγκλα. Κανείς δεν γνωρίζει αν πρόκειται για τέτοιου είδους παράβαση ή κάτι άλλο, όμως το σίγουρο είναι πως αν ισχύει το παραπάνω spoiler, τότε σίγουρα επικρατήσει ένας μικρός χαμός στον Άγιο Δομίνικο...

Μένει να δούμε αν όλες αυτές οι φήμες που κυκλοφορούν θα βγουν αληθινές.