MEDIA

«The Lord of the Rings»: Άλογο πέθανε από καρδιακή ανακοπή στα γυρίσματα της σειράς

«The Lord of the Rings»: Άλογο πέθανε από καρδιακή ανακοπή στα γυρίσματα της σειράς

Ένα άλογο πέθανε από καρδιακή ανακοπή στα γυρίσματα της σειράς «The Lord of the Rings: The Rings of Power», κατά τη διάρκεια σκηνής μάχης.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά το άλογο εκείνη τη στιγμή είχε αναβάτη στην πλάτη του, και ήταν ένα από τα εκατό που συμμετείχαν στα γυρίσματα στο Shottesbrooke Park του Berkshire. «Ήταν απολύτως αποκαρδιωτικό. Τη μια στιγμή τα άλογα πήγαιναν όλα στο πεδίο της μάχης, προς τις κάμερες και το επόμενο λεπτό ένα σωριάστηκε στο έδαφος. Το επόμενο πράγμα που μάθαμε, ήταν ότι ήταν νεκρό», είπε άτομο της παραγωγής.

Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο, τα γυρίσματα σταμάτησαν για λίγες ημέρες μετά το τραγικό συμβάν, ωστόσο η παραγωγή ξεκίνησε ξανά στο τέλος της εβδομάδας.

Οι δημιουργοί υπόσχονται ότι αν απογοητεύτηκαν οι fans από την πρώτη σεζόν, θα τους αρέσει η δεύτερη.

Να σημειωθεί ότι η πρώτη σεζόν του «The Rings of Power» αντιμετώπισε σφοδρές αντιδράσεις από τους θαυμαστές, καθώς έχει βαθμολογία κοινού 38% στο Rotten Tomatoes, βαθμολογία χρηστών 2,4 στο Metacritic και ένα μετρίως καλύτερο 6,9 στο IMDb (το οποίο ανήκει στην Amazon). Στο ίδιο το Prime Video, η σειρά έχει 3,3 (στα 5) αστέρια. Το Amazon καθυστέρησε τις κριτικές του κοινού για τη σειρά για μια εβδομάδα για να μειώσει τις κακόπιστες απαντήσεις.