MEDIA

STAR: Τα ριάλιτι που εξετάζονται για την επόμενη χρονιά – Τι θα γίνει με GNTM

STAR: Τα ριάλιτι που εξετάζονται για την επόμενη χρονιά – Τι θα γίνει με GNTM

Τα στελέχη του καναλιού της Κηφισιάς έχουν μεγαλεπήβολα σχέδια για την ερχόμενη σεζόν, που περιλαμβάνουν και το GNTM.

Το βράδυ της Κυριακής, η νέα σειρά «IQ 160» έκανε την πρώτη της επίσημη ενώ το επόμενο διάστημα θα δούμε την πρεμιέρα του ριάλιτι «First Dates». Την ίδια ώρα, το μυαλό των στελεχών του STAR βρίσκεται στην επόμενη σεζόν και στο πρόγραμμα που θα δούμε τον ερχόμενο Οκτώβρη.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, έχει ληφθεί η απόφαση για την αναβίωση του «Fame Story». Σε παραγωγή Νίκου Κοκλώνη, το μουσικό ριάλιτι σόου θα επιστρέψει πιθανότατα από τη συχνότητα του STAR με παρουσιαστή τον ίδιο. Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά τάλεντ σόου, όπου οι διαγωνιζόμενοι-σπουδαστές μένουν μέσα σε ένα σπίτι για 3,5 μήνες και κάνουν μαθήματα με καθηγητές.

Μία φορά την εβδομάδα γίνεται το live όπου οι επίδοξοι τραγουδιστές ερμηνεύουν κομμάτια. Οι κριτές βγάζουν άτομα προτεινόμενα και το κοινό ψηφίζει και αποφασίζει ποιος θα αποχωρήσει. Εκτός από τα ζωντανά, θα υπάρχουν και μαγνητοσκοπημένα επεισόδια στα οποία θα βλέπουμε τη ζωή των συμμετεχόντων και τα μαθήματα μέσα στην ακαδημία.

Ένα ακόμη πρότζεκτ που συζητιέται στα γραφεία του STAR είναι η «Φάρμα». Το φορμάτ, που συστήθηκε μέσα από τη συχνότητα του MEGA αλλά πρόσφατα προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1, είναι από τα ριάλιτι που ενδιαφέρουν τους ιθύνοντες. Ωστόσο, ακόμη δεν έχει αποφασισθεί το αν οι παίκτες θα είναι μόνο επώνυμοι ή άσημοι. Σύμφωνα με τους κανονισμούς, μέσα σε ένα αγρόκτημα, οι παίκτες θα πρέπει να επιβιώσουν με ελάχιστες προμήθειες, χωρίς άφθονο νερό, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο.

Οι ευθύνες τους είναι πολλές: πρέπει να σπέρνουν, να ποτίζουν, να καλλιεργούν το μποστάνι, να το ετοιμάσουν για συγκομιδή, να φροντίζουν και να αρμέγουν τα ζώα, να κρατάνε καθαρό τον στάβλο. Επίσης, θα πρέπει να ανταποκριθούν σε απαιτητικά αγωνίσματα, να συνεργαστούν μεταξύ τους και να συμβιώσουν στο ίδιο σπίτι. Στο τέλος κάθε εβδομάδας, ένας από τους παίκτες θα αφήνει πίσω του τη ζωή στη Φάρμα, μετά την ήττα του στη Μονομαχία Αποχώρησης.

Ενώ λοιπόν νέα πρότζεκτ συζητιούνται, μεγάλο ερωτηματικό παραμένει το τι θα γίνει με το «GNTM». Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δικαιώματα παραμένουν στο STAR. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μην βγει το πρώτο μισό της σεζόν στον αέρα, όπως συνηθιζόταν, αλλά να μεταφερθεί αργότερα καθώς πάντα θεωρούν ότι έχει ενδιαφέρον.