MEDIA

Ο Παράδεισος των Κυριών: Χωρίς επεισόδιο απόψε – Τι συμβαίνει

Ο Παράδεισος των Κυριών: Χωρίς επεισόδιο απόψε – Τι συμβαίνει
ALPHA TV

Η σειρά του ALPHA δεν θα προβληθεί απόψε στις 20.00

Αλλαγές θα δούμε στον προγραμματισμό του ALPHA, απόψε, λόγω του φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα ανάμεσα σε Ελλάδα και Λιθουανία στις 19.00.Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων θα μεταφερθεί στις 17.50 ενώ η σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών» δεν θα μεταδοθεί. Θα επιστρέψει, όμως, αύριο στις οθόνες μας με καταιγιστικές εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, στο αυριανό επεισόδιο, μία ανατροπή στα σχέδια της Λιζέτας τής φέρνει μεγάλη αναστάτωση, ενώ ο Ντίνος συλλέγει μια καινούργια πληροφορία. Η Αμαλία ξεπερνάει κάποια όρια που βάζουν σε ανησυχία τη Μιράντα κι εκείνη έρχεται σε σύγκρουση με τον Ντίνο. Η Βικτώρια βάζει σε μεγάλη ανησυχία τον Χριστόφορο και τον Άγη, στην πορεία όμως συνειδητοποιεί ότι το σχέδιό της δεν είναι τόσο καλά οργανωμένο όσο πίστευε. Η Όλγα και ο Σωτήρης παίρνουν μια κοινή απόφαση και ο Πάρης έρχεται σε σύγκρουση με τον Αποστόλη.

Στα επεισόδια της υπόλοιπης εβδομάδας, η Βικτώρια, αν και ταραγμένη, προσπαθεί να φανεί ψύχραιμη την ώρα της απροειδοποίητης εξέτασης. Άραγε, θα καταλάβει ο γιατρός το ψέμα της; Παράλληλα, στο σπίτι των Βασιλείου, η Ολγα ετοιμάζεται να δεχθεί μια ξεχωριστή βραδινή επίσκεψη, που δυστυχώς θα έχει δυσάρεστα επακόλουθα. Την ίδια ώρα, η Μιράντα μπαίνει σε υποψίες για το διαζύγιο του Ντίνου και της Λιζέτας, πράγμα που θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια. Κι ενώ στο σπίτι των Γιαννόπουλων επικρατεί πανικός αναφορικά με το θέμα τη Γεωργίας, η Κούλα κάνει μια θλιβερή αποκάλυψη για τον Στέφανο.

Η αύξηση του ενοικίου έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια Μπενετάτου. Η Σύρμω, ο Μεμάς και ο Πασχάλης ψάχνουν να βρουν τρόπο να ανταπεξέλθουν στα νέα δεδομένα… Ο Βύρωνας φτάνει στον «Παράδεισο» με ένα ανέλπιστο νέο για τον Ντίνο και τη Μιράντα, ένα νέο που τους δίνει μεγάλη χαρά. Από την άλλη, ο Μάρκος και η Αμαλία έρχονται σε πολύ δύσκολη θέση με το νέο αυτό… Η Πιπίτσα, αποφασισμένη και πεπεισμένη ότι ξέρει καλύτερα απ’ όλους το καλό της Γεωργίας, βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο αποκατάστασής της. Η Ολγα βρίσκει τον εαυτό της απολογούμενη στον Πάρη για τις επιλογές της... Η Βικτώρια ξέρει ότι κινδυνεύει, όσο ζει ο Θανάσης, έτσι αποφασίζει να τον βγάλει από τη μέση μία και καλή.