MEDIA

Survivor All Star: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Ηλίας Μπόγδανος

Survivor All Star: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Ηλίας Μπόγδανος

Ο Ηλίας Μπόγδανος δεν μπορεί να πιστέψει ότι οι φίλοι του τον πρόδωσαν και δεν είναι πλέον στο παιχνίδι

Ο Γιώργος Λιανός στο Συμβούλιο του Νησιού ανακοίνωσε την απόφαση της παραγωγής για τον Ηλία Γκότση και τον Γιωρίκα Πιλίδη, οι οποίοι αποβλήθηκαν για παράβαση των κανόνων του παιχνιδιού.

Όπως εξήγησε, η παραβίαση των κανόνων δημιούργησε ανισότητες και στους στίβους μάχης, με αποτέλεσμα οι δύο παίκτες, Ηλίας Γκότσης και Γιωρίκας Πιλίδης, να πάρουν τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον Λιανό η Γκότσης βρήκε τρόπο σε συνεννόηση με ντόπιους να έχει τροφή και ο Πιλίδης παραβίασε τον κανόνα της επικοινωνίας.

Στεναγχωρημένος ο Μπόγδανος: «Θα είναι διαφορετικό το παιχνίδι για εμένα πλέον»

Οι περισσότεροι από τους Μπλε έδειξαν να μην στεναγχωριούνται ιδιαίτερα με αυτή την εξέλιξη σε αντίθεση με τον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος έπεσε από τα σύννεφα μιας και ήταν πολύ καλός φίλος με τον Γκότση.

Σύμφωνα με τις διαρροές η επόμενη ημέρα ήταν πολύ δύσκολη για τον παίκτη. Ο Ηλίας δεν μπορεί να μιλήσει και συνέχεια σκέφτεται όσα έγιναν και δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν είχε καταλάβει τίποτα εδώ και καιρό. Αναρωτιέται πώς ο άνθρωπος που είχε εμπιστευθεί μέσα στο παιχνίδι τον πρόδωσε και έπαιζε παιχνίδι πίσω από την πλάτη του αλλά και ολόκληρης της ομάδας.