MEDIA

Μεσσαροπούλου για Survivor: «Κάθε φορά που πέφτουν λίγο τα νούμερα πιάνουν και δύο με κινητό»

Μεσσαροπούλου για Survivor: «Κάθε φορά που πέφτουν λίγο τα νούμερα πιάνουν και δύο με κινητό»
GLOMEX

Τα «καρφιά» της Τίνας Μεσσαροπούλου για τα νούμερα στο Survivor All Star και τις ξαφνικές αποφάσεις για τιμωρίες και αποβολές.

Οι εξελίξεις με τις αποβολές και τις τιμωρίες στο Survivor All Star σχολιάστηκαν αρκετά στο Happy Day το πρωί της Τρίτης 28/03.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απορούσε για τη συμπεριφορά της παραγωγής καθώς κάθε φορά που παραβιάζεται ένας κανόνας λειτουργούν με διαφορετικό τρόπο.

«Το να επιβάλεις και να επιβάλλεσαι και να θέλεις ο άλλος να τηρεί τους κανόνες και γενικά να είναι σωστός και συνεπής, εμένα δεν με χαλάει, αλλά δεν μπορείς να το κάνεις κατά το δοκούν. Δηλαδή, ή είσαι αυστηρός και παρακολουθείς τους πάντες που πάνε να προσπαθήσουν να βρούνε φαγητό, όχι "τώρα μου ξύπνησε με την Ασημίνα, μετά με τη Δαλάκα". Αφού όλοι έχουμε μάθει ότι τρώνε», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου μάλιστα έθεσε μια ρητορική ερώτηση σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης: «Έχω μια τεράστια απορία τι έγινε τελικά. Διότι η Ασημίνα δεν βγήκε εκ των υστέρων και είπε ότι δεν βρήκαν τίποτα; Και ο Ατζούν το είπε (δείτε εδώ τα στοιχεία που βρέθηκαν στο κινητό). Εμένα κάτι μου βρωμάει, θέλω να στο πω. Δηλαδή, κάθε φορά που κάτι γίνεται, πέφτουν λίγο τα νούμερα, πιάνουμε και δύο με ένα κινητό και ένα σάντουιτς στο στόμα. Ξέρω' γω τώρα;».