MEDIA

Survivor All Star: Ο Μαρτίκας επικοινωνούσε κρυφά με τη βοήθεια ανθρώπου της παραγωγής

Survivor All Star: Ο Μαρτίκας επικοινωνούσε κρυφά με τη βοήθεια ανθρώπου της παραγωγής

Ο Σπύρος Μάρτικας επικοινωνούσε με την αδελφή του, με μεσάζοντα άνθρωπο της παραγωγής 

Οι αποβολές του Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πιλίδη αλλά και οι δύο προηγούμενες της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα από το Survivor All Star έχουν ανάψει «φωτιά» σχετικά με τις παραβάσεις των κανόνων και τις σκληρές τιμωρίες του Ατζούν.

Το πρωί της Δευτέρας 28 Μαρτίου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» σχολιάστηκε και ένα περσινό σκάνδαλο που αφορά τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος όπως φαίνεται επικοινωνούσε με την αδερφή του, χάρις τη βοήθεια ανθρώπου από την παραγωγή.

Στην πρωινή εκπομπή παρουσιάστηκε ο πάπυρος με το χειρόγραφο μήνυμα του φαρμακοποιού στο περσινό Survivor το οποίο θα έφτανε στην αδερφή του με μεσάζοντα από την παραγωγή.

«Σε αγαπώ, έχε τον νου σου σε παρακαλώ. Είναι τρομερά δύσκολα εδώ. Μία δύσκολη φυλακή πείνας» γράφει ο Μαρτίκας στον πάπυρο που εστάλη στην αδερφή του.

Ο μεσάζοντας μάλιστα είχε γράψει: «Ο ... που σου στέλνει τώρα είναι ο φύλακας άγγελός μου εδώ. Αποθήκευσε στα τηλέφωνά μας το τηλέφωνό του».

Το μήνυμα έφτασε στη Θεοδώρα Μαρτίκα μέσω φωτογραφίας που έβγαλε το συγκεκριμένο άτομο από το κινητό του και την προώθησε.