MEDIA

Survivor All Star: Σοβαρό ατύχημα για τον Καραγκούνια - Χτύπησε άσχημα το χέρι του

Survivor All Star: Σοβαρό ατύχημα για τον Καραγκούνια - Χτύπησε άσχημα το χέρι του

Survivor All Star: Χτύπησε άσχημα το χέρι του o Τάκης Καραγκούνιας.

Σοβαρό ατύχημα είχε ο Τάκης Καραγκούνιας στο αποψινό επεισόδιο. Συγκεκριμένα ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας κατά τη διάρκεια που βρισκόταν στο στίβο μάχης με τον Κωνσταντίνο Βασάλο εναντίον του Σπύρου Μαρτίκα και του Μάριου Πρίαμου.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιανός, το βαρέλι έπιασε το χέρι του Τάκη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. «Πονάω πολύ», φώναζε ο παίκτης των Κόκκινων, ενώ βρισκόταν πεσμένος στο έδαφος, με τους συμπαίκτες του να μαζεύονται γύρω του.

Μάλιστα ο παίκτης αρνήθηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι όμως η γιατρός επέμεινε. Ο αγώνας συνεχίστηκε και τη θέση του Τάκη πήρε ο Ηλίας Μπόγδανος. Τον πόντο πήρε η ομάδα των Μπλε κάνοντας το 6-2.


Μπάρτζης για Γκότση: «Και εγώ άμα ήμουν φαγωμένος "calma" θα έλεγα»

Nωρίτερα ο Γιώργος Λιανός είπε στους παίκτες να σχολιάσουν την απομάκρυνση των δύο παικτών.

«Νομίζω ότι είναι άδικο για όλους μας να υπάρχει κάποιος που τρώει. Και εγώ άμα ήμουν φαγωμένος "calma" θα έλεγα. Να έρχεσαι φαγωμένος, να ξέρεις και το παιχνίδι απ’ έξω κοροϊδεύεις εμάς και τον κόσμο που μας βλέπει», είπε ο Νίκος Μπάρτζης.

«Γκότση μου, νικητή του Survivor, ηγέτη της μπλε ομάδας έπαιζες φαγωμένος και έδειχνες επιδεικτικά στον κόσμο, ταπεινά. Ταπεινά για την νίκη σου απέναντί μου φαγωμένος; Δεν τόλμαγες να παίξεις καν με δυνατότερους παίκτες, στα δεδομένα που είχες δημιουργήσει να τρως. Άνθρακας είσαι Γκότση μου. Απάτη», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Ασημακόπουλος μίλησε για τον Ηλία Γκότση και για το πόσο άσχημα τον έκανε να αισθάνεται μέσα στο παιχνίδι.

«Γκότση μου, νικητή του Survivor 2018, ηγέτη της μπλε ομάδας, νίκαγες και ήσουν φαγωμένος; Ε; Ε; Γιατί εμένα έβγαζες υποψήφιο κάθε εβδομάδα, έχω βγει 5 φορές στον τάκο εξαιτίας σου. Με είχες κάνει να νιώθω ψυχολογικά χάλια, δεν ‘ήθελες να δέσουμε σαν ομάδα, ήθελες να είσαι ο βασιλιάς της παραλίας», ανέφερε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

«Ήσουν πάντα ορεξάτος γιατί ήταν γεμάτο το στομαχάκι σου, να παίζουμε δίκαια γιατί έχουμε πεινάσει. Γκότση μου, ηγέτη μου, φιλάκια!», πρόσθεσε.

Η Εύη από την πλευρά της είπε για τον Ηλία: «Με στεναχωρεί που λείπει από το παιχνίδι γιατί είχε προοπτικές. Μακάρι να μην το έκανε και να ήταν ακόμα εδω».

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star - Σπύρος Μαρτίκας: «Άνθρακας είσαι Γκότση μου, απάτη»

Survivor All Star - Γιώργος Ασημακόπουλος: «Γκότση μου, ηγέτη μου, φιλάκια»

Survivor All Star Spoiler (28/3): Ποια ομάδα κερδίζει – Ποιοι είναι υποψήφιοι