MEDIA

Survivor All Star: Οι Κόκκινοι κέρδισαν την αποψινή ασυλία - Ποιοι είναι υποψήφιοι

Survivor All Star: Οι Κόκκινοι κέρδισαν την αποψινή ασυλία - Ποιοι είναι υποψήφιοι

Survivor All Star: Οι Διάσημοι δείχνουν παντοδύναμοι αφού έκαναν εύκολα το 3-0 και οδήγησαν τους Μαχητές σε νέα ψηφοφορία στο Συμβούλιο του Νησιού. 

Οι Κόκκινοι πήραν την αποψινή ασυλία στο επεισόδιο του Survivor All Star. Τον τελευταίο πόντο της νίκης έφερε στην ομάδα του ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος αγωνίστηκε εναντίον του Νίκου Μπάρτζη.

Το αγώνισμα έληξε με 10-8, με τους παίκτες των Κόκκινων να στέλνουν κι άλλους Μπλε στον τάκο, παρά την προσπάθειά των δεύτερων να «σώσουν» την ομάδα τους.

Η μπλε ομάδα θα προχωρήσει απόψε σε ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού, για να βγάλει και 4ο παίκτη υποψήφιο προς αποχώρηση.

Έτσι, μετά την Ελευθερία Ελευθερίου, τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νικόλα Αγόρου στον «τάκο» θα βγει και η Ελένη Χαμπέρη.

Με βάση, πάντως, το γεγονός ότι ήδη αποβλήθηκαν οι δύο παίκτες των μπλε αλλά και την αποχώρηση ενός ακόμα μέσα από την ψηφοφορία, θεωρείται δεδομένη η νέα αλλαγή των ομάδων. Ο Ατζούν είναι αυτός που θα πάρει την απόφαση και μένει να δούμε ποιο από τα τρία σενάρια θα είναι αυτό που θα προκρίνει ο Τούρκος παραγωγός για να επαναφέρει την αγωνιστική ισορροπία και το ενδιαφέρον στο Survivor All Star.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Σοβαρό ατύχημα για τον Καραγκούνια - Χτύπησε άσχημα το χέρι του

Survivor All Star - Εύη Σαλταφερίδου: Θέλουν να «φάνε» τον Αγόρου, έπρεπε να ψηφιστεί ο Μπάρτζης

Survivor All Star - Σπύρος Μαρτίκας: «Άνθρακας είσαι Γκότση μου, απάτη»