MEDIA

Survivor All Star - Βρισηίδα για Σοϊλέδη: «Όποιος δικάζει τη ζωή σου είναι επειδή...»

Survivor All Star - Βρισηίδα για Σοϊλέδη: «Όποιος δικάζει τη ζωή σου είναι επειδή...»

Survivor All Star: Έναν απίστευτο καβγά είχε η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Άρης Σοϊλέδης μέσα από τα social media

Την ίδια ώρα που μέσα στο παιχνίδι γίνετε χαμός στα social media και ειδικά στο Twitter γίνεται χαμός. Πρώην παίκτες βγάζουν μαχαίρια και μοιράζονται πολλά από τα μυστικά τους.

Ο Τζειμς Καφετζής αποκάλυψε έμμεσα στο προφίλ του στο Twitter ότι δεν υπάρχει παίκτης που δεν έχει κλέψει φαγητό. Αυτό είχε ως συνέπεια να ξεσπάσει άγριος καβγάς ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και την Βρισηίδα Ανδριώτου. Ο ποδοσφαιριστής κατηγόρησε την πρώην παίκτρια του «Survivor All Star» ότι έκανε πικ νικ στη ζούγκλα, με την Βρισηίδα να τονίζει πως δεν έκλεψε ποτέ φαγητό.

Ο Άρης Σοϊλέδης τότε πέταξε «βόμβα» για τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα. «Καλά αν ασχοληθώ εγώ μαζί σου καήκαμε. Το ότι μια φορά βρήκαν τα κορίτσια φαγητό και μου έδωσαν να φάω δεν σημάνει ότι έκλεψα… τουλάχιστον ήταν άνθρωποι. Ενώ εσύ που αγόραζες, δεν έδινες μόνο σε εμένα για να πεθάνω και να φύγω από το παιχνίδι! Τι δεν θυμάσαι τα λόγια σου;», είπε η Βρισιήδα με τον Άρη να απαντά: «Πάλι ψέματα λες στον κόσμο. Όχι μια φορά πολλές φορές έλα σε παρακαλώ… Σε σένα να έδινα Εγώ φαγητό;; που να μου κοβόταν το χέρι… αλλά να σου θυμίσω ότι σου έδινε ο Σπύρος με τα λεφτά που του έστελναν οι δικοί του… Έλα φιλάκια. Ψέματα; Έλα σου έρχεται η βόμβα».

Το βράδυ της Τρίτης 28/3 η Βρισηίδα Ανδριώτου πραγματοποίησε μία νέα ανάρτηση όλο νόημα μετά τον διαδικτυακό καβγά της με τον Άρη Σοϊλέδη αφήνοντας αιχμές για τον ποδοσφαιριστή.

«Να θυμάσαι! Όποιος δικάζει τη ζωή σου είναι επειδή δεν είναι ευτυχισμένος με τη δική του» έγραψε στην ανάρτησή της η Βρισηίδα Ανδριώτου.