MEDIA

Survivor All Star: Πώς πληρώνουν τους ντόπιους για φαγητό - Οι ερωτικές επαφές και ο Τριαντάφυλλος

Survivor All Star: Πώς πληρώνουν τους ντόπιους για φαγητό - Οι ερωτικές επαφές και ο Τριαντάφυλλος

Ο Χάρης Λεμπιδάκης και ο Νίκος Παρτσώλης σχολιάζουν όσα συμβαίνουν στο Survivor All Star.

Για το Survivor All Star μίλησαν στο «Καλό μεσημεράκι» οι δημοσιογράφοι, Νίκος Παρτσώλης και Χάρης Λεμπιδάκης, αναφερόμενοι στις εξελίξεις στο reality επιβίωσης, μετά και τις νέες αποβολές των Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πιλίδη και έδωσαν… ειδήσεις!

Σύμφωνα με τον Χάρη Λεμπιδάκη, τα περιστατικά με τις επικοινωνίες και το φαγητό γίνονται από την πρώτη εβδομάδα και ρώτησε τον Νίκο Παρτσώλη, αν εκτός από τον Γκότση, το ντελίβερι ήταν και για άλλους παίκτες και μάλιστα πόσους.

Σε συνέχεια της κουβέντας, ο ίδιος ξεκαθάρισε, ότι εκτός από το φαγητό, από τις παραλίες δεν λείπει φέτος ούτε η ερωτική επαφή ανάμεσα σε παίκτες!

Στη συνέχεια της κουβέντας, ο Νίκος Παρτσώλης, με αφορμή το γεγονός ότι ακούστηκε και το όνομα του Τριαντάφυλλου, αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής ήρθσε σε επαφή με πρώην συμπαίκτη του και του ζήτησε να του φτιάξει λογαριασμό στο Twitter για να μπορεί να σχολιάζει και εκεί και να απαντά, όπως συνέβη ανάμεσα σε Τζέιμς Καφετζή, Κάτια Ταραμπάνκο, Βρισηίδα Ανδριώτου και Άρη Σοϊλέδη.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος έδειξε ένα μήνυμα στον Νίκο Μουτσινά που του ήρθε εκείνη τη στιγμή από τον Ντάφυ και έλεγε ότι έρχεται εκείνη την ώρα στο πλατό.

Επιπρόσθετα, ο Νίκος Παρτσώλης αποκάλυψε και πώς γίνονται οι αγορές φαγητού από τους παίκτες.

Όπως είπε, ο local τραβάει βίντεο τον παίκτη που κάνει το ντελίβερι για να πιστοποιήσει ότι εσύ είσαι αυτός που θα έχει την επικοινωνία. Όταν βρει σήμα στέλνει στον άνθρωπό σου απ΄έξω το βίντεο κι εκείνος στέλνει τα χρήματα.

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: Σκάει «βόμβα» αυτή την φορά για Σπύρο Μαρτίκα - Κίνδυνος αποβολής

Survivor All Star: Ο Ατζούν Ιλιτζαλί επιστρέφει στο ριάλιτι και ανακοινώνει ένα επάθλο φαγητού

Survivor - Μητέρα Γκότση: «Aν τα έκανε όλα αυτά έχουν δίκιο που τον απέβαλαν»