MEDIA

Survivor All Star: Σκάει «βόμβα» αυτή την φορά για Σπύρο Μαρτίκα - Κίνδυνος αποβολής

Survivor All Star: Σκάει «βόμβα» αυτή την φορά για Σπύρο Μαρτίκα - Κίνδυνος αποβολής

Survivor All Star: Σε μία αποκάλυψη αναφορικά με τον Σπύρο Μαρτίκα και τη συμμετοχή του στο περσινό Survivor προχώρησε η εκπομπή «Super Κατερίνα», λίγες μόλις ώρες μετά την αποβολή δύο ακόμη παικτών από το reality επιβίωσης για παραβίαση των κανόνων του παιχνιδιού.

Στην αποκάλυψη ότι και ο Σπύρος Μαρτίκας είχε παραβεί τους όρους του παιχνιδιού σχετικά με την επικοινωνία προχώρησαν στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Θυμάστε ότι σας είπα ότι θα βρεθούν άνθρωποι με κινητό. Για τον Μαρτίκα, λοιπόν τώρα θα πω, αν και δεν μας ακούει αλλά τέλος πάντων θα του τον μεταφέρουν, να προσέχει τι λέει γιατί μαθαίνω ότι θα έρθουν τέτοιες εξελίξεις απ' έξω για τον Μαρτίκα που η παραγωγή θα έχει πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα αν θέλει να τον κρατήσει στο παιχνίδι γιατί της δίνει ριάλιτι.» είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ενώ τον λόγο πήρε ο Γρηγόρης Γκουντάρας και πρόσθεσε:

«Για να το αποκρυπτογραφήσουμε αυτό που λες, θα υπάρχει κάποιος παίκτης που έχει βγει έξω και θα πει ότι ο Μαρτίκας έχει κινητό, έχει ασύρματο, έχει τηλεόραση, έχει wifi κι έχει και συνδρομητικό κανάλι».

Τέλος, πρόσθεσε ο Κωνσταντινίδης: «Και μην έχει και πράγματα να δείξει» αφήνοντας άφωνο τον Γιάννη Πουλόπουλο που φώναξε «Α έχει και ντοκουμέντα;!», λήγοντας την συζήτηση.

Σχετικές ειδήσεις