MEDIA

Survivor All Star: «Καρφιά» για Βασάλο, Μαρτίκα - Πιθανές νέες αποβολές και σενάριο για Κατσούλη

Survivor All Star: «Καρφιά» για Βασάλο, Μαρτίκα - Πιθανές νέες αποβολές και σενάριο για Κατσούλη

Οι τελευταίες εξελίξεις στο Survivor All Star, μετά την αποβολή του Γιωρίκα Πιλίδη και του Ηλία Γκότση έχει ταράξει τις ισορροπίες.

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η αποβολή του Γιωρίκα Πιλίδη και του Ηλία Γκότση καθώς πιάστηκαν να παραβιάζουν τους όρους του παιχνιδιού. O Γιωρίκας Πιλίδης παραβίασε τον όρο της επικοινωνίας, ενώ ο Ηλίας Γκότσης αυτόν του φαγητού.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρθηκαν μέσω του «Πρωινού», ο Γιωρίκας Πιλίδης φαίνεται να έδωσε 300 δολάρια σε ντόπιο προκειμένου να εξασφαλίσει πρόσβαση σε τηλέφωνο. Ο Ηλίας Γκότσης, πάλι, αγόραζε φαγητό από τους ντόπιους. Είχε δώσει μάλιστα μια χειρόγραφη λίστα στον ντόπιο, από τον οποίο, μεταξύ άλλων, ζητούσε να του φέρει και καπνικά προϊόντα, αλλά και αναψυκτικά.

Ο Γιώργος Λιανός στο χθεσινό επεισόδιο ανέφερε συγκεκριμένα: «Ο Γιωρίκας Πιλίδης κι ο Ηλίας Γκότσης παραβίασαν βασικούς κανόνες του Survivor. Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Ο Γιωρίκας παραβίασε τον κανόνα της επικοινωνίας. Είχε επικοινωνία με την Ελλάδα, βρήκαμε το κινητό από το οποίο έγινε η επικοινωνία και βρήκαμε και τον συγκεκριμένο αριθμό στον οποίο καλούσε. Ο Ηλίας Γκότσης κατ’ εξακολούθηση και συστηματικά βρήκε τρόπο σε συνεννόηση με ντόπιους να έχει τροφή στο Survivor. Άλλος ένας κι απαραβίαστος κανόνας του παιχνιδιού. Και για αυτήν την περίπτωση υπάρχουν συγκεκριμένες αποδείξεις. Έχοντας πλέον όλα τα δεδομένα στα χέρια μας, φτάσαμε στο σημείο να εξετάσουμε τα στοιχεία ένα ένα και καταλήξαμε στην συγκεκριμένη απόφαση. Θα σας ανακοινώσω την απόφαση της παραγωγής. Η απόφαση είναι ότι ο Γιωρίκας Πιλίδης κι ο Ηλίας Γκότσης αποβάλλονται από το Survivor All Star».

Σχετικά με το παρασκήνιο και το πώς η παραγωγή οδηγήθηκε στη διαπίστωση της παράβασης των όρων του Survivor All Star από τον Γιωρίκα Πιλίδη και τον Ηλία Γκότση, στο «Πρωινό» είπαν τα εξής: «Όλα ξεκίνησαν από τα υπονοούμενα του Τάκη Καραγκούνια ότι ο Ηλίας Γκότσης μαθαίνει τι γίνεται έξω, γι' αυτό έχει συγκεκριμένες συμπεριφορές εντός του Survivor All Star. H παραγωγή τον ρώτησε αν επιμένει στην καταγγελία και εκείνος είπε πως δεν επιμένει στο κομμάτι της επικοινωνίας αλλά στο κομμάτι του φαγητού».

Έτσι, την περασμένη Παρασκευή ξεκίνησε μια σχετική έρευνα. Αφού έψαξε όλα τα στοιχεία, η παραγωγή του Survivor All Star βρήκε τον ντόπιο ο οποίος βοήθησε τον Γιωρίκα Πιλίδη να έχει επικοινωνία με τον έξω κόσμο, έναντι 300 δολαρίων, πίστωση που ανευρέθη, αλλά και ο αριθμός με τον οποίο επικοινωνούσε με την Ελλάδα ο αθλητής.

Σε ό,τι αφορά τον Ηλία Γκότση, βρέθηκαν ο ντόπιος που του ψώνιζε και η λίστα που του είχε δώσει.

Χθες σε κάποια στιγμή ενώπιον όλων των παικτών η παραγωγή πρώτα ρώτησε τους δύο παίκτες αν έχουν παραβιάσει τους συγκεκριμένους όρους του Survivor All Star, με τον Γιωρίκα Πιλίδη να το παραδέχεται αμέσως, αλλά τον Ηλία Γκότση να το αρνείται πέντε φορές. Τότε η παραγωγή έφερε ενώπιόν τους τον ντόπιο ο οποίος έδειξε τη χειρόγραφη λίστα με τα ψώνια και υπέδειξε τον Ηλία Γκότση ως τον άνθρωπο που του την είχε δώσει. Ο Ηλίας Γκότσης τότε είπε ότι δεν θα μπορούσε να την είχε γράψει εκείνος, καθώς δεν γνωρίζει αγγλικά.

Όπως πάντως αποκαλύπτεται και από τους διαλόγους πρώην παικτών του Survivor, δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο η παράβαση αυτών των όρων - είχε γίνει και στο παρελθόν και μάλιστα έντονα. Ενδεχομένως φέτος λόγω του ότι στο Survivor All Star συμμετέχουν παίκτες με προηγούμενη εμπειρία στα Survivors, έρχονται πιο προετοιμασμένοι και ενδεχομένως να γίνεται και πιο μαζικά, αναγκάζοντας την παραγωγή να πάρει μέτρα. Πριν λίγο καιρό αποβλήθηκαν δύο άλλες παίκτριες -η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου-, οι οποίες φέρονται να παραβίασαν τον όρο της επικοινωνίας, αν και για τη Δαλάκα, όπως αργότερα παραδέχθηκε ο Ατζούν, ίσως να μην ήταν ακριβώς έτσι τα πράγματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Φεβρουάριο είχαν αποβληθεί από το παιχνίδι και οι παίκτριες Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου για χρήση κινητού τηλεφώνου.

Ο Βασάλος έχει κινητό και η παραγωγή τον «καλύπτει»

Νωρίτερα, ο Τριαντάφυλλος, ένας από τους πρώην παίκτες του παιχνιδιού πέταξε κάποια «καρφιά» για το ριάλιτι επιβίωσης. Ο τραγουδιστής δεν βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι και τα όσα ισχυρίζεται δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αλλά ανέφερε πως άτομα της παραγωγής πετάνε ψάρια στην παραλία και πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει κινητό. Παράλληλα, σχολίασε και το γεγονός, πως εκτός από τον Καραγκούνια, δεν έχει αδυνατίσει κανένας άλλος, εκφράζοντας δημόσια την υποστήριξή του στον παίκτη.

«Α και κάτι ακόμα για να ξέρετε, γιατί έχει μόνο σαλάχια η παραλία; Γιατί δεν βγάζουν άλλα ψάρια οι δήθεν ψαράδες; Γιατί τα βάζει η παραγωγή, τα ρίχνει και τους βάζουν, λένε πάτε τώρα. Εάν έχετε δει μόνο σαλάχια. Χα χα, έτσι να τα μάθετε όλα, αλλά τώρα είμαι σίγουρος θα τους ρίξουν κι άλλα ψάρια έτσι για τα μάτια του κόσμου, θυμηθείτε το», έγραψε στο Instagram, ο Τριαντάφυλλος.

Για το γεγονός πως δεν έχει αδυνατίσει κανένας στο ριάλιτι, έγραψε: «Ερώτηση κρίσεως, γιατί όλοι δεν έχουν χάσει κιλά εκεί μέσα εκτός από τον Τάκη Καραγκούνια; Γιατί όλοι φουσκοτούληδες εκτός από τον Τάκη; Όταν ο Τάκης δέχθηκε επίθεση από όλους που ήξεραν πράγματα; Ο Βάσαλος γιατί απορεί αφού έχει τηλεφωνάκι εκεί μέσα; Γιατί η παραγωγή κάποιους τους βοηθάει; Βασάλο λες πολλά και είσαι ο νούμερο 1 τηλεφωνάκιας εκεί!!! Τώρα εσείς βγάλτε τον νικητή. Εάν είμαστε δίκαιοι βγάλτε νικητή! Βασάλο γιατί σε μία ημέρα άλλαξες στάση απέναντι στον Τάκη; Ελλάδα, Κύπρος δικός σας ο νικητής βγάλτε τον απλά και λαϊκά».

Οι νέες ομάδες μετά τις αποβολές

Ερώτημα αποτελεί το πώς θα διαμορφωθούν εκ νέου οι δύο ομάδες καθώς η διαφορά δυναμικότητας πλέον είναι ιδιαίτερα εμφανής. Οι Διάσημοι είναι αυτοί που θα κερδίσουν ακόμα μία ασυλία με τους μπλε να παραπαίουν αγωνιστικά χάνοντας δύο από τους κορυφαίους παίκτες όχι μόνο της ομάδας τους, αλλά και του παιχνιδιού συολικά.

Το πώς, όμως, θα καταφέρει ο Ατζούν να καλύψει τα μεγάλα, αγωνιστικά, κενά που θα αφήσουν για τους μπλε στο Survivor All Star οι Ηλίας Γκότσης και Γιωρίκας Πιλίδης είναι το ζητούμενο. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες τα σενάρια που διακινούνται είναι τρία, με τα δύο εξ αυτών να θεωρούνται πιο εφικτά. Αναλυτικά:

  1. Πρώτο σενάριο, αλλά με τις λιγότερες πιθανότητες, είναι να μπουν νέοι παίκτες στο παιχνίδι. Το γεγονός, όμως, ότι δύσκολα μπορούν να βρεθούν παίκτες με την αγωνιστικότητα και τη δυναμική των Γκότση, Πιλίδη, εξασθενεί το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.
  2. Το δεύτερο σενάριο, αφορά στην επαναφορά του Ηλία Μπόγδανου στους Μαχητές, έτσι ώστε να αποτελεί το αντίπαλον δέος για τον Σάκη Κατσούλη και τους Διάσημους.
  3. Στο τρίτο σενάριο, αντιστρέφονται οι ρόλοι και ο Σάκης Κατσούλης είναι πιθανό να πάει στους Μαχητές για να αποτελεί τον ισχυρό – αγωνιστικά – πόλο απέναντι στους Διάσημους. Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ατζούν θα στείλει στους Μπλε και την Μαριαλένα προκειμένου να μην χωρίσει ξανά το ζευγάρι

Πάντως μέχρι στιγμής οι νέες ομάδες που ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός το βράδυ της Δευτέρας είναι οι εξής:

Διάσημοι: Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ηλίας Μπόγδανος, Τάκης Καραγκούνιας, Αφροδίτη Σκαφίδα, Στέλιος Χανταμπάκης, Γιώργος Κόρομι, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Εύη Σαλταφερίδου, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος.

Μαχητές: Σπύρος Μαρτίκας, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Νίκος Μπάρτζης, Μελίνα Μεταξά, Ελευθερία Ελευθερίου, Νικόλας Αγόρου, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ρία Κολοβού, Ελένη Χαμπέρη, Στέλλα Ανδρεάδου.

Από το έκτακτο συμβούλιο προέκυψαν δύο ομάδες που κάπως χώρισαν τις κλίκες, έφεραν όμως κοντά το ζευγάρι του ριάλιτι επιβίωσης Σάκη - Μαριαλένα.

Ο Μαρτίκας επικοινωνούσε κρυφά με την οικογένεια του

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Δευτέρας 28 Μαρτίου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» σχολιάστηκε και ένα περσινό σκάνδαλο που αφορά τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος όπως φαίνεται επικοινωνούσε με την αδερφή του, χάρις τη βοήθεια ανθρώπου από την παραγωγή.

Στην πρωινή εκπομπή παρουσιάστηκε ο πάπυρος με το χειρόγραφο μήνυμα του φαρμακοποιού στο περσινό Survivor το οποίο θα έφτανε στην αδερφή του με μεσάζοντα από την παραγωγή.

«Σε αγαπώ, έχε τον νου σου σε παρακαλώ. Είναι τρομερά δύσκολα εδώ. Μία δύσκολη φυλακή πείνας» γράφει ο Μαρτίκας στον πάπυρο που εστάλη στην αδερφή του.

Ο μεσάζοντας μάλιστα είχε γράψει: «Ο ... που σου στέλνει τώρα είναι ο φύλακας άγγελός μου εδώ. Αποθήκευσε στα τηλέφωνά μας το τηλέφωνό του».

Το μήνυμα έφτασε στη Θεοδώρα Μαρτίκα μέσω φωτογραφίας που έβγαλε το συγκεκριμένο άτομο από το κινητό του και την προώθησε.

Survivor Αll Star - Spoiler (28/3) H ομάδα που κερδίζει την τρίτη ασυλία

Τις δύο προηγούμενες ημέρες οι Κόκκινοι απέδειξαν την υπεροχή τους στα αγωνσίματα νικώντας τους Μπλε.

Σύμφωνα με τα spoilers μετά τις δύο πρώτες χαμένες ασυλίες έρχεται και η τρίτη που σημαίνει ότι οι Μαχητές θα πρέπει να ψηφίσουν κάποιον δικό τους για αποχώρηση.

Νεώτερα spoiler αναφέρουν ότι οι παίκτες θα κινηθούν στο γυναικείο κομμάτι και θα ρίξουν στον τάκο την Ελένη Χαμπέρη.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Ποιοι επωφελούνται από τη νέα σύνθεση των ομάδων

Survivor All Star: Τέλος το παιχνίδι για Γκότση και Πιλίδη - Σε δύσκολη θέση η ομάδα των «Μαχητών»

Survivor All Star: Οι δύο υποψήφιοι μετά την αποβολή Γκότση και Πιλίδη