MEDIA

Survivor All Star - Σύντροφος Πιλίδη: «Το θεωρώ δίκαιο που απέβαλαν τον Γιωρίκα»

Survivor All Star - Σύντροφος Πιλίδη: «Το θεωρώ δίκαιο που απέβαλαν τον Γιωρίκα»

Η Όλγα Καρπουζίδου μιλά για την αποβολή του συντρόφου της Γιωρίκα Πιλίδη από το Survivor All Star.

Αναστάτωση έχει προκληθεί στο «Survivor All Star» μετά τις αποβολές παικτών από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ανάμεσα στους παίκτες που έχουν αποβληθεί είναι και ο Γιωρίκας Πιλίδης. Στον λογαριασμό ενός ανθρώπου από τον Άγιο Δομίνικο, η παραγωγή είδε κατάθεση 300 δολαρίων για λογαριασμό του Γιωρίκα Πιλίδη, πιθανότατα από άτομο του στενού του περιβάλλοντος, προκειμένου να φτάσει η λίστα με τα προϊόντα που θα μετέφερε ο ντόπιος στον παίκτη.

Η Όλγα Καρπουζίδου, σύντροφος του Γιωρίκα Πιλίδη, παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα», λέγοντας πως η αποβολή του ήταν δίκαιη.

«Μπορεί όντως να βρήκε κάποιον τρόπο να παραγγείλει φαγητό. Αυτό το δικαιολογώ, είναι σε κάποιο παιχνίδι επιβίωσης και θα πρέπει να βρει τρόπο να επιβιώσει. Δίκαιο το θεωρώ γιατί αποβλήθηκαν και τα κορίτσια (Δαλάκα – Χατζηανδρέου) για τον ίδιο λόγο. Δεν θα μπορούσαν να φύγουν τα κορίτσια και να κρατήσουν τον Γιωρίκα», ανέφερε.

Σχετικά με το αν έχει επικοινωνήσει με τον σύντροφό της, η Όλγα Καρπουζίδου απάντησε: «Δεν δέχτηκα κάποια κλήση από τον ίδιο. Μίλησα και με τη μητέρα του και τους δικούς του ανθρώπους. Ούτε αυτοί είχαν κάποια κλήση, οπότε αποκλείω σίγουρα να υπήρχε επικοινωνία γιατί υποθέτω ότι θα έπαιρνε εμένα τηλέφωνο».

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star - Γιώργος Λιανός: «Τρώω βρισίδια, ο κόσμος φανατίζεται, ένα παιχνίδι είναι παιδιά»

Survivor All Star: Σκληρό «πετσόκομμα» από την Μαυρίδη

Survivor All Star Spoiler 28/3: Αλλάζουν ισορροπίες και δοκιμάζονται φιλίες