MEDIA

Survivor All Star: Ποιοι επωφελούνται από τη νέα σύνθεση των ομάδων 

Survivor All Star: Ποιοι επωφελούνται από τη νέα σύνθεση των ομάδων 

Survivor All Star:  Οι ισορροπίες αλλάζουν και υπάρχουν παίκτες που εμφανίζονται πιο «δυνατοί»

Τρεις μήνες σχεδόν μετά την πρεμιέρα του «Survivor All Star» στο ΣΚΑΪ, είδαμε τις ομάδες να αλλάζουν και μαζί με αυτές οι ισορροπίες. Η κόκκινη ομάδα είναι με διαφορά πιο ισχυρή και με καλύτερη ψυχολογία, γεγονός που έχει φανεί και στους πρώτους αγώνες ασυλίας.

Στους Διάσημους, ο πιο δυνατός παίκτης είναι ο Σάκης Κατσούλης. Μετρώντας 60 νίκες στους 86 αγώνες είναι στην πρώτη θέση των στατιστικών. Τις τελευταίες ημέρες, μάλιστα, μετά τις εξελίξεις, εμφανίζεται και με ανεβασμένη διάθεση καθώς έχει στο πλευρό του τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Το ζευγάρι είναι ξανά μαζί και, σίγουρα, λειτουργεί ως τονωτική ένεση και για τους δύο. Η νεαρή αθλήτρια έχει αρχίσει να κερδίζει στους στίβους μάχης δείχνοντας την αγωνιστικότητά της, που μέχρι τώρα δεν είχε φανερώσει στους Μπλε.

Σύμφωνα με τα στατιστικά, η Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι επίσης ένα από τα μεγάλα φαβορί με ποσοστό επιτυχίας 68,4%. Το γεγονός ότι χωρίστηκε με τον καλό της φίλο Νίκο Μπάρτζη, ίσως την ευνοήσει αφού θα μείνει εκτός από «κλίκες» και «παρεάκια» και θα κάνει focus στο κομμάτι των παιχνιδιών. Το ίδιο συμβαίνει και με την Αφροδίτη Σκαφίδα, που αποχαιρέτισε τον Σπύρο Μαρτίκα με τον οποίο είχε κατηγορηθεί ότι «μαγείρευαν» ψηφοφορίες.

Το μεγάλο ενδιαφέρον είναι το τι θα συμβεί με τους Νίκο Μπάρτζη και Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Οι δύο παίκτες μεταφέρθηκαν από την κόκκινη ομάδα στη μπλε και, πλέον, μπορούν να έχουν πιο αρχηγικές τάσεις. Για τα πρακτικά, ο πρώτος μετρά 42 νίκες στους 82 αγώνες ενώ ο Κύπριος 40 στους 74.

Τι δείχνουν τα στατιστικά των υπολοίπων

Η Στέλλα Ανδρεάδου μετρά 45 νίκες στους 76 αγώνες, ο Νικόλας Αγόρου 12 στους 22 ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος 48 στους 90. Η Μελίνα Μεταξά έχει καταφέρει να φέρει 27 πόντους στην ομάδα των μαχητών, ο Γιώργος Κόρομι 31 στους διάσημους και η Ρία Κολοβού 30 στους μπλε.

Η Εύη Σαλταφερίδου ακόμη «παίζει» μπάλα χαμηλά με 33 νίκες στους 69 αγώνες και ο Τάκης Καραγκούνιας έχει 35 νικητήρια ματς. Η Ελένη Χαμπέρη έχει παίξει σε 74 αγώνας κερδίζοντας τους 33, ο Στέλιος Χανταμπάκης έχει 28 νίκες και ο Γιώργος Ασημακόπουλος 31 στους 72 αγώνες.

Ο πολυσυζητημένος Σπύρος Μαρτίκας έχει μόλις 33 νίκες στους 80 αγώνες, ο Κωνσταντίνος Βασάλος 24 στους 60, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης 11 στους 31 και η Ελευθερία Ελευθερίου βρίσκεται στην τελευταία θέση των στατιστικών με 7 νίκες.

Σχετικές ειδήσεις