MEDIA

MasterChef: Βγαίνουν τα… «μαχαίρια» στην αποψινή ομαδική δοκιμασία

MasterChef: Βγαίνουν τα… «μαχαίρια» στην αποψινή ομαδική δοκιμασία

Ομαδική δοκιμασία απόψε για τους παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής..

Νέα τροπή παίρνει το MasterChef μετά την επιστροφή του Γρηγόρη Γιαννόπουλου στο διαγωνισμό.

Ο παίκτης του MasterChef 2022 αυτήν τη φορά πήγε στο ριάλιτι αποφασισμένος να μην αφήσει στη μέση την πορεία για την κατάκτηση του τίτλου.

O 27χρονος παίκτης που μπήκε στο παιχνίδι, διαγωνίστηκε με την Γιώτα και κατάφερε με το πιάτο του να την «πετάξει» έξω από το φετινό MasterChef.

Οι κριτές ανακοίνωσαν ότι αποχωρεί η Γιώτα και εκείνη φανερά συγκινημένη δήλωσε ότι το έζησε και νιώθει περήφανη για τον εαυτό της που έφτασε ως εδώ!

Η παίκτρια μετά την αποχώρησή της επέλεξε να αφήσει ένα γράμμα για τους συμπαίκτες της, δίχως να συμπεριλάβει τον Θοδωρή.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του παίκτη ο οποίος είπε: «Δεν μπορώ αυτό με τα γράμματα. Δεν είμαι τόσο ρομαντικός τύπος, είμαι συναισθηματικός, αλλά δεν μου αρέσει να εκφράζω τα συναισθήματά μου γιατί αυτό δηλώνει μια αδυναμία του χαρακτήρα σου. Παρόλα αυτά δεν ήμουν πάλι στο γράμμα αλλά στα αρ… μου».

«Εγώ αν γράψω γράμμα -ελπίζω στον τελικό- θα γράψω Πορφύρη να πας να γ… και δεν θέλω να σε ξαναδώ. Γιώτα το ίδιο. Νικήτα οκ. Βαγγέλη το ίδιο. Θα πω αυτό που θα ένιωθα και να πάνε να γ…», συμπλήρωσε ο Θοδωρής

Γεμάτο εκπλήξεις αναμένεται να είναι το αποψινό, νέο επεισόδιο του MasterChef.

Πλέον, στον διαγωνισμό μαγειρικής του Star έχουμε αρκετούς «εισβολείς», όπως τον Γιώργος Πορφύρη, τη Μαρία Μπέη, τον Δημήτρη Μπέλλο, τον Ηλία Κιαζόλι αλλά και τον Γρηγόρη Γιαννόπουλο.

Στο νέο επεισόδιο οι τόνοι ανεβαίνουν ανησυχητικά. Μία νέα ομαδική έρχεται να ανατρέψει όσα ξέρουμε. Το επίπεδο δυσκολίας αυξάνεται. Οι ομάδες χωρίζονται αλλά… οι παίκτες από τα προηγούμενα MasterChef έχουν άλλον αέρα!