MEDIA

Αλλάζει το πρόγραμμα του STAR για το Πάσχα – Πότε σταματά το «MasterChef»

Αλλάζει το πρόγραμμα του STAR για το Πάσχα – Πότε σταματά το «MasterChef»

Οι ζωντανές εκπομπές και το ριάλιτι μαγειρικής στο Star θα κάνουν ένα μικρό break από τη Μεγάλη Εβδομάδα

Η αντίστροφη μέτρηση για τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα έχει ξεκινήσει. Τα στελέχη του STAR «κλείδωσαν» αρκετές αλλαγές, ώστε κάποια από τα προγράμματα να μην προβληθούν για λίγες ημέρες.

Από τη Μ. Πέμπτη 13/4 έως και τη Δευτέρα του Πάσχα 17/4, η οθόνη του STAR τα πρωινά και όχι μόνο, θα γεμίσει φαντασία και αγάπη στην πιο πολύχρωμη, μαγική, χαρούμενη, συναρπαστική ζώνη παιδικών, τη μοναδική Starland και τα παιδιά θα απολαύσουν ακόμα περισσότερο τους πιο καταπληκτικούς και απίθανους animation ήρωες. Οι ζωντανές εκπομπές «Breakfast@Star», με τους Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου, και «Αλήθειες με τη Ζήνα», με τη Ζήνα Κουτσελίνη, δεν θα μεταδοθούν Μ. Πέμπτη 13/4, Μ. Παρασκευή 14/4, Δευτέρα του Πάσχα 17/4. Από την Τρίτη 18/4 επανέρχονται κανονικά στο πρόγραμμα.

Η εκπομπή «Shopping Star» με τη Βίκυ Καγιά θα μεταδοθεί σε επανάληψη από Μ. Δευτέρα 10/4 έως Μ. Τετάρτη 12/4. Τη Μ. Πέμπτη 13/4 και τη Μ. Παρασκευή 14/4, δεν θα μεταδοθεί. Νέα επεισόδια θα δούμε από τη Δευτέρα του Πάσχα 17/4.

Η εκπομπή «Cash or Trash – Best of» με τη Δέσποινα Μοιραράκη δεν θα μεταδοθεί Μ. Πέμπτη 13/4 και Μ. Παρασκευή 14/4. Από τη Δευτέρα του Πάσχα 17/4 επανέρχεται για να κρατήσει παρέα στο κοινό.

Το παιχνίδι «Τροχός της Τύχης», με τον Πέτρο Πολυχρονίδη, που σημειώνει μεγάλη επιτυχία, δεν θα μεταδοθεί Μ. Πέμπτη 13/4 και Μ. Παρασκευή 14/4. Από τη Δευτέρα του Πάσχα θα επιστρέψει στον προγραμματισμό με πολλά δώρα και εκπλήξεις.

Όσον αφορά στον διαγωνισμό μαγειρικής «MasterChef 2023», δεν θα μεταδοθεί από Μ. Πέμπτη 13/4 έως Τρίτη 18/4. Από την Πέμπτη 20/4 η εκπομπή θα επανέλθει στο πρόγραμμα με νέο επεισόδιο. Η ελληνική σειρά «IQ 160» δεν θα μεταδοθεί την Κυριακή του Πάσχα 16/4, ενώ την Κυριακή 23/4 θα κάνει come back!