MEDIA

Survivor All Star: Το απόλυτο «χάος» στη Μπλε ομάδα - Όλοι εναντίον όλων για τα «μαγειρέματα»

Survivor All Star
facebook.com/SurvivorGreece

Survivor All Star: Την τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση έμαθαν το βράδυ της Τρίτης οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Για έβδομη φορά είναι υποψήφιος ο Σπύρος Μαρτίκας, στο Survivor All Star ο οποίος σχολίασε την ψηφοφορία των Μπλε στο συμβούλιο της Δευτέρας.

«Θέλοντας και μη αποδέχομαι την επιλογή της ομάδας μου και εγώ έχω την αποδοχή του κόσμου και νοιώθω την ικανοποίηση», λέει ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Ξαφνικά τρεις ψήφοι να βαραίνουν τον Νίκο Μπάρτζη δεν είναι τυχαίο γεγονός. Δεν μπορεί κανένας να πείσει κανέναν γιαυτόν. Είναι κανονισμένο και μαγειρεμένο».

«Μία εύκολη λύση ήταν ο Αγόρου και κατάφεραν να τον πείσουν και βγαίνει ο Μπάρτζης υποψήφιος με τρεις ψήφους. Σκοπός είναι η εκδίωξη της Ελευθερίας», δηλώνει ο Σπύρος Μαρτίκας.

Η Ελευθερία θεωρεί ότι η Ρία θέλει να την βγάλει από το παιχνίδι

Για στημένη ψηφοφορία κάνουν λόγο παίκτες των Μπλε, με την Ελευθερία Ελευθερίου να θεωρεί ότι ψηφίζεται άδικα, καθώς θεωρεί ότι είναι καλή αγωνιστικά και δεν δικαιολογούνται οι ψήφοι που πήρε.

Μάλιστα δεν διστάζει να κατηγορήσει την Ρία ότι προσπαθεί να την βγάλει από το παιχνίδι, για την οποία πιστεύει ότι «μαγείρευε» ψηφοφορίες και στην προηγούμενη ομάδα των Μαχητών.

Καρφιά της Στέλλας για την Ελευθερία - Ξέσπασε σε κλάματα

Ξέσπασε σε κλάματα η Στέλλα Ανδρεάδου με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν στο συμβούλιο της Δευτέρας με παίκτες των μπλε να θεωρούν ότι η ψηφοφορία ήταν στημένη από συγκεκριμένα άτομα.

Ρία και Στέλλα έκαναν μία κουβέντα για το πώς, όπως είπε η Ρία, η Ελευθερία θεωρούσε ότι έπρεπε να δώσουν την σημερινή ασυλία με τον Μάριο και τον Σπύρο Μαρτίκα να μην συμφωνούν.

Εκεί η Στέλλα δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα θεωρώντας ότι όλο αυτό που γίνεται είναι άδικο με την Ρία να της λέει, «άλλοι μαγειρεύουν, δεν έχω μαγειρέψει ποτέ».

Η Στέλλα εξηγεί ότι δεν ψήφισε τον Νίκο Μπάρτζη για αγωνιστικούς λόγους, αλλά για λόγους που εξήγησε στην κάλπη και λέει ότι δεν μαγείρεψε τίποτα, ενώ αναφέρει ότι «η Ελευθερία φοβάται να βγει στον τάκο και φοβάται γιαυτό ενοχλήθηκε».

«Εμείς μαγειρέψαμε την ψηφοφορία Ελευθερία, ή εσύ και ο Σπύρος δώσατε εμένα για να μείνετε άλλη μία εβδομάδα στο παιχνίδι;»

«Έλα τώρα να πουλήσεις τον αγώνα», λέει η Στέλλα, ενώ δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της και επιμένει ότι δεν έχει στήσει καμία ψηφοφορία.

«Θέλω να φύγω αύριο και να είμαι καθαρή με την συνείδησή μου, παρά να είμαι σε τέτοιο παιχνίδι. Ο Μπάρτζης δεν παίζει τέτοιο παιχνίδι, δεν ξέρει ότι άλλαξαν τα παιδιά τις ψήφους και δεν ξέρω πως το βλέπει από την πλευρά του. Τελικά έχει προηγηθεί μαγείρεμα πριν από το μαγείρεμα που λένε ότι έχουμε κάνει» είπε εκνευρισμένη η Ρία στο Survivor.

«Δεν θέλω να ζω σε τέτοιο τοξικό περιβάλλον. Δεν μπορώ να κατηγορούμαι για κάτι που δεν έχω κάνει, για αυτό κλαίω. Να βγαίνω από τα ρούχα μου και να προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας;» απάντησε η Στέλλα με δάκρυα στα μάτια.

Η Ρία από τη μεριά της πιστεύει ότι η Στέλλα είναι μια από τις καλύτερες παίκτριες της ομάδας και τα έχει βάλει με την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία ψήφισε τη φίλη της.

Η Αφροδίτη έπαθε Πυθία

Η Αφροδίτη Σκαφιδά ανακάλυψε ότι μπορεί να λέει το μέλλον μετά από τόσο καιρό που μένει στη ζούγκλα.

Με τη βοήθεια του Στέλιου Χανταμπάκη άναψαν φωτιά, έβαλαν καπνούς και «ειδικά» φύλλα για να τα φάει η παίκτρια των Διασήμων

«Θα κερδίσουμε 100%. Καλή ψυχολογία οι κόκκινοι. Οι Μπλε στο πάτωμα. Ο Νίκος με την γκρίνια του, ο Μάριος πολύ καλά αγωνιστικά αλλά στο τέλος κερδίζουν οι Κόκκινοι. Ο Στέλιος θα σκίσει. Θα βγει υποψήφια η Στέλλα. Αγόρου και Ρία θα πάρουν ψήφους αλλά η Στέλλα».

Ο Στέλιος Χανταμπάκης μάλιστα θέλοντας να συνεχίσει την αστεία σκηνή της έλεγε «Μην σβήνεις, μην σβήνεις».

Στο τέλος η Αφροδίτη είδε ότι στο Συμβούλιο θα έχει μεγάλους τσακωμούς και ότι ο «Σπύρος θα τα σπάσει όλα»

«Δικάζει» ο Νίκος Μπάρτζης μετά την υποψηφιότητά του

Ο Νίκος Μπάρτζης δεν θεωρεί καθόλου τυχαία τη ψηφοφορία της Δευτέρας στο Συμβούλιο του Νησιού καθώς πιστεύει ότι δεν κρύβονται από πίσω αγωνιστικοί λόγοι αλλά ψυχολογικοί.

«Στο συμβούλιο ψηφίστηκα όχι για αγωνιστικούς λόγους αλλά για ψυχολογικούς. Μέχρι προχθές δεν υπήρχε κανένας ψυχολογικός λόγος κι ήταν όλοι χαρούμενοι. Επειδή βλέπω κάποια πράγματα και τα λέω και συνήθως η Ρία είναι πολύ του εγώ, κάποια παιδιά από την ομάδα είδαν ότι τους δημιουργώ πρόβλημα, πήραν την μεγάλη κουτάλα, την έβαλαν στο καζάνι και μαγείρεψαν» είπε ο Μπάρτζης στο Survivor All Star.

«Ο λόγος που έγινε αυτό είναι για να σώσουν τον κ…ο τους, επειδή την προηγούμενη ομάδα είδαν τα ονόματά τους και τώρα είπαν κάτσε να το φτιάξουμε λίγο να σωθούμε» συμπλήρωσε για τους συμπαίκτες του στο Survivor.

Αρπάχτηκαν πριν το στίβο μάχης οι Μαχητές

Λίγο πριν το τρίτο αγώνισμα ασυλίας, ο Γιώργος Λιανός θέλησε να πάρει μερικές δηλώσεις από τους Μαχητές οι οποίοι βρέθηκαν και πάλι στο Συμβούλιο του Νησιού και ψήφισαν τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νίκο Μπάρτζη.

Ο Σπύρος Μαρτίκας θεωρεί δίκαια την υποψηφιότητά του για 7η φορά, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης θεωρεί ότι έχει γίνει για ψυχολογικούς λόγους. Από την άλλη η Ρία εξήγησε για ποιο λόγο επέλεξε να τον ψηφίσει και έριξε τις αιχμές της κατά την Ελευθερία Ελευθερίου, λέγοντας ότι «Όλοι θέλουμε να παραμείνουμε, αλλά να έχουμε αξιοπρέπεια».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιανός ρώτησε την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία συνεχίζει να προκαλεί προβλήματα στην ομάδα της «Εάν ισχύουν οι κατηγορίες για στήσιμο στο τρίτο αγώνισμα ασυλίας» με την παίκτρια να αποφεύγει να απαντήσει και τις τρεις φορές που ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή.

Από την άλλη ο Νικόλας Αγόρου δεν θέλησε να απαντήσει για ποιο λόγο επέλεξε να ψηφίσει τον Νίκο Μπάρτζη δηλώνοντας ότι όλα θα τα πει στο Συμβούλιο του Νησιού.

Ασταμάτητοι οι Κόκκινοι

Οι Διάσημοι για ακόμα μια φορά κέρδισαν στο αγώνισμα ασυλίας και αποχώρησαν από το στίβο μάχης ήρεμοι αφού δεν έχουν να αποχωριστούν κανέναν παίκτη τους αυτή την εβδομάδα.

Με σκορ 5-1 επικράτησαν των Μαχητών και τους οδήγησαν ξανά στο Συμβούλιο του Νησιούι.

Οι Κόκκινοι γιόρτασαν πανηγυρικά τη νίκη τους και κραύγαζαν από τη χαρά τους.

Συμβούλιο γεμάτο ένταση

Πριν την ψηφοφορία επικράτησε ένταση ανάμεσα στην ίδια, στην Στέλλα Ανδρεάδου, στον Σπύρο Μαρτίκα, στον Νικόλα Αγόρου και στην Ελευθερία Ελευθερίου με τα βέλη να πέφτουν βροχή για μαγειρέματα στην ψηφοφορία.

Η Ρία νέα υποψήφια

Μετά την Ελευθερία Ελευθερίου, τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νίκο Μπάρτζη, οι Μπλε θα έστειλαν μια δεύτερη γυναίκα στον τάκο.

Η κάλπη το βράδυ της Τρίτης έβγαλε το όνομα της Ρίας Κολοβού.