MEDIA

Γη της Ελιάς Spoiler: Τι θα δούμε στα τελευταία επεισόδια πριν το Πάσχα

Γη της Ελιάς Spoiler: Τι θα δούμε στα τελευταία επεισόδια πριν το Πάσχα

Η σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς, επιφυλάσσει πολλές ανατροπές

Εξελίξεις που καθηλώνουν, ανατροπές και ένα νέο πρόσωπο, θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον στη «Γη της Ελιάς». Η σειρά θα αποχαιρετίσει το κοινό τη Μεγάλη Τρίτη και τα τελευταία επεισόδια θα είναι φωτιά, με την άφιξη του Ντάνου να μην περνά απαρατήρητη.

Η Ασπασία πατάει πόδι στον Δημοσθένη και του ανακοινώνει ότι από εδώ και πέρα θα κάνει εκείνη κουμάντο στο σπίτι. Σε άλλη περίπτωση, θα πάρουν διαζύγιο. Ο Αλέξης και η Μυρτάλη βρίσκουν τον ιδανικό χώρο για να ανοίξουν εστιατόριο και αποφασίζουν να προχωρήσουν άμεσα σε αυτήν την επένδυση. Αργότερα, ο Αλέξης φωτογραφίζει κρυφά το πελατολόγιο του Χρήστου, με σκοπό να ξεκινήσει το καινούργιο του εγχείρημα ανταγωνιστικά. Ο Δημοσθένης αφήνει την Ειρήνη χωρίς αυτοκίνητο, θέλοντας να της κάνει τη ζωή δύσκολη προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι.

Η Ιουλία, παράλληλα, πιέζει τον Στάθη να δουλεύει μόνο στον ελαιώνα του Δημοσθένη για να μην ταλαιπωρείται δουλεύοντας και αλλού, αλλά εκείνος αρνείται. Η Αρετή επιλέγει να ακούσει αυτό που τη συμφέρει από την ψυχολόγο και αποφασίζει να προσποιηθεί ότι αποδέχεται τον Φίλιππο, στήνοντας όμως στο μυαλό της ένα πανούργο σχέδιο. Η Ειρήνη βάζει όρους στους γονείς της για να επιστρέψει στο σπίτι. Ο Δημοσθένης δεν το δέχεται άνετα αυτό, ενώ η Ασπασία αντιδρά με απρόβλεπτο τρόπο, αφήνοντας άναυδους πατέρα και κόρη.

Η Αντιγόνη ανακοινώνει στην οικογένεια πως θα φύγει για Αγγλία, τελικά αποφάσισε να ολοκληρώσει εκεί την ειδικότητά της. Η Αντωνία εγκαθίσταται στη Μάνη και αρχίζει να δουλεύει στο πλάι της Αλκμήνης. Τα προσκλητήρια του γάμου του Κουράκου και της Ευτυχίας είναι έτοιμα, αλλά εκείνη ντρέπεται να τα μοιράσει, ενώ ο Κουράκος ανυπομονεί. Ο Ορέστης Αντωνιάδης (Γιώργος Αγγελόπουλος) φτάνει στη Μάνη και σύντομα θα ταράξει τα νερά της μικρής κοινωνίας...