MEDIA

Μάρκος Σεφερλής: Γνωστός σεφ συζητά για να είναι στο πλευρό του στον ΣΚΑΪ

Μάρκος Σεφερλής: Γνωστός σεφ συζητά για να είναι στο πλευρό του στον ΣΚΑΪ

Ο Μάρκος Σεφερλής προετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν στο κανάλι του Φαλήρου

Μία από τις ηχηρές μεταγραφές της σεζόν είναι ο Μάρκος Σεφερλής, καθώς - αρκετά πριν ολοκληρωθεί η φετινή χρονιά- ανακοινώθηκε ότι μετακομίζει από τον ΑΝΤ1 στον ΣΚΑΪ.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής θα αφήσει την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «5Χ5» και ανοίγει φτερά για νέα τηλεοπτική στέγη. Όπως φαίνεται, έχει ήδη αποφασισθεί το τηλεπαιχνίδι που θα αναλάβει. Οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ έχουν εξασφαλίσει τα δικαιώματα του πρότζεκτ «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου».

To κόνσεπτ, που έγινε γνωστό μέσα από τον ΑΝΤ1 με οικοδεσπότη τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και κριτή τον Έκτορα Μποτρίνι, είχε αγκαλιαστεί από τον κόσμο. Σύμφωνα με τους κανονισμούς, δύο συμμετέχοντες με βοηθούς τις μαμάδες τους έχουν στη διάθεση τους συγκεκριμένο χρόνο για να φτιάξουν ένα πιάτο από μία αγαπημένη τους συνταγή. Προσοχή όμως, οι μαμάδες απαγορεύονται να πιάσουν τις κουτάλες! Το μόνο που κάνουν είναι να καθοδηγούν βήμα-βήμα τα τέκνα τους στην παρασκευή της συνταγής και τα καμάρια τους να εκτελούν.

Έτσι, λοιπόν, τη νέα χρονιά το εν λόγω φορμάτ και ο Μάρκος Σεφερλής θα κρατούν παρέα στους τηλεθεατές. Μεγάλο ενδιαφέρον έχει και ο σεφ που θα αναλάβει χρέη κριτή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο διακεκριμένος σεφ Έκτορας Μποτρίνι έχει δεχτεί πρόταση και βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ. Άλλωστε, η εν λόγω θέση του ταίριαζε μοναδικά αφού με τα εύστοχα σχόλια και την κριτική.