MEDIA

«Καρφιά» για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: Ντροπή στην ηλικία του να λέει αυτά τα πράγματα

«Καρφιά» για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: Ντροπή στην ηλικία του να λέει αυτά τα πράγματα

Κριτικός της τηλεόρασης ξεσπά κατά του Ανδρέα Μικρούτσικου, για όσα ανέφερε για την Όλγα Τρέμη, ενώ κατακεραύνωσε και τον Γιώργο Λιάνη μετά από όσα ανέφερε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ο Ντέπυ Γκολεμά μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στην ελληνική τηλεόραση, σχολιάζοντας τα λεγόμενα του Ανδρέα Μικρούτσικου για την Όλγα Τρέμη, αυτά του Γιώργου Λιάνη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη αλλά και την κόντρα του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Δεν είναι ωραίο πράγμα ένας άνδρας να βγαίνει να λέει τέτοια πράγματα. Για οποιαδήποτε γυναίκα. Είναι ντροπή», είπε χαρακτηριστικά η Ντέπυ Γκολεμά.

Αναφορικά με το γεγονός ότι γνωρίζει αρκετά χρόνια τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ανέφερε: «Δεν είναι ωραίο να λες για μια κυρία αυτά που έχεις περάσει μαζί της. Στην ηλικία του να λέει τέτοια πράγματα…».

Η κ. Γκολεμά, επιπλέον, σχολίασε την κόντρα ΤριανταφυλλίδηΑρναούτογλου αλλά και όλα τα πρόσωπα της τηλεόρασης, ρίχνοντας τα «βέλη» της στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τον Νίκου Μουτσινά αλλά και τους συμμετέχοντες στο Survivor.