MEDIA

Βίκυ Καγιά: Τέλος από το STAR; - Τι συμβαίνει με το συμβόλαιό της 

Βίκυ Καγιά: Τέλος από το STAR; - Τι συμβαίνει με το συμβόλαιό της 

Τα πάνω κάτω έρχονται στο STAR και το τηλεοπτικό ενδιαφέρον είναι μεγάλο - Τι δήλωσε η Βίκυ Καγιά

Το πρωί της Παρασκευής, μέσα από δηλώσεις της Βίκυς Καγιά στο «Πρωινό Μας», είχαμε την πρώτη είδηση ότι το «GNTM» μπαίνει στον πάγο.

«Είμαστε ακόμα σε συζητήσεις με το STAR για του χρόνου, θα δούμε. Η διάθεση μου είναι η καλύτερη. Το συμβόλαιο μου λήγει 30 Ιουνίου, έχουμε ακόμα. Το “Shopping star” το έκανα μόνο του για δυο χρόνια πριν ξεκινήσω τα άλλα, δεν είναι κακό να γίνει μια ανάπαυλα. Από όσο ξέρω το GNTM θα παγώσει φέτος. Συμφωνώ απόλυτα με αυτή την απόφαση», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες.

Λίγη ώρα μετά, μέσα από το «Πάμε Δανάη!» του MEGA, ο Αλέξης Μίχας ανέφερε ότι η Βίκυ Καγιά δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό της με το STAR και θα αποχωρήσει.

«Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που μου ήρθαν χθες το βράδυ και επιβεβαίωσα και σήμερα το πρωί, όλα δείχνουν πως η Βίκυ Καγιά, μετά από 7 χρόνια συνεργασίας με την τηλεόραση του Star, την ολοκληρώνει το φετινό καλοκαίρι. Δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό της με το κανάλι. Μαθαίνω ότι έγιναν κάποια ραντεβού τις τελευταίες μέρες τα οποία δεν πήγαν καλά, δεν υπήρχε συναντίληψη, δεν υπήρχε σύγκληση σε πολλά σημεία», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Νίκος Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την εν λόγω είδηση στο ΣΚΑΪ, υποστήριξε ότι υπήρχαν εντάσεις μεταξύ της παρουσιάστριας και της παραγωγής καθώς ήθελε ανανέωση στο «Shopping Star».

Αν τελικά επιβεβαιωθεί από το κανάλι, πρόκειται για μία σημαντική εξέλιξη και αλλαγή.

Η Βίκυ Καγιά ήταν από τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούσαν στο STAR και τα στελέχη πίστευαν πολύ καθώς μπορούσε να βρεθεί σε διάφορες θέσεις.