MEDIA

Survivor All Star: Ανακατατάξεις, εντάσεις κι ένα συμβούλιο... φωτιά

Survivor All Star: Ανακατατάξεις, εντάσεις κι ένα συμβούλιο... φωτιά
Glomex

Survivor All Star: Ακόμα ένα ανατρεπτικό επεισόδιο έρχεται στους δέκτες μας απόψε Κυριακή των Βαΐων 9 Απριλίου

Μπορεί πριν από λίγες ημέρες η μετακίνηση του Σάκη Κατσούλη να αποτελόυσε απλά μία πρωταπριλιάτικη φάρσα του Γιώργου Λιανού στους παίκτες των κόκκινων, όμως αυτά που θα ανακοινώσει ο παρουσιαστής στους παίκτες στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star είναι πέρα για πέρα αληθινά.

Λίγο πριν το ριάλιτι επιβίωσης κάνει ένα μικρό διάλειμμα λόγω Πάσχα, το επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε απόψε αναμένεται άκρως ανατρεπτικό.

Αλλαγές και πάλι στις ομάδες, καθώς μετά την αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη γίνονται ξανά μετακινήσεις για να επέλθει και πάλι ισορροπία μεταξύ των δύο ομάδων. Έτσι κάποιοι από τους Κόκκινους θα αναγκαστούν να αποχαιρετίσουν τους συμπαίκτες τους και να βρεθούν στην παραλία των Μπλε.

Στο τρέιλερ βλέπουμε ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Τάκης Καραγκούνιας παραμένουν στους Κόκκινους, ωστόσο δεν αποκαλύπτονται τα ονόματα των Διασήμων που μεταφέρονται στους μπλε.

Οι ανατροπές δεν τελειώνουν εκεί όμως, καθώς ο Κόρο δηλώνει φανερά απογοητευμένος από τον πρώην φίλο του Γιώργο Ασημακόπουλο, για τον οποίο λέει: «Δεν περίμενα να με πουλήσει έτσι. Δυστυχώς από την αρχή του παιχνιδιού έχει δείξει έναν άλλον εαυτό από αυτόν που ήξερα».

Νέες φασαρίες θα έρθουν στο Συμβούλιο του Νησιού, όπου ο Τάκης νιώθει απίστευτα αδικημένος και ουρλιάζει «Δεν μπορώ αφήστε με. Τι άλλο να κάνω εδώ πέρα τι άλλο να κάνω».

Survivor Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία

Οι μπλε πάντως σίγουρα επωφελούνται από την αλλαγή μεταξύ των ομάδων, την ίδια στιγμή που οι Κόκκινοι νοιώθουν αποδυναμωμένοι.

Έτσι, στον στίβο μάχης μετά από αρκετό καιρό φαίνεται πως οι μπλε θα πανηγυρίσουν αφού οι κόκκινοι θα γνωρίσουν την ήττα.

Το «Survivor All Star» θα κάνει ένα μικρο διάλειμμα και θα επιστρέψει στις οθόνες μας τη Δευτέρα του Πάσχα. Θα παρακολουθήσουμε τρεις αγώνες ασυλίας, μία αποχώρηση και θα ακολουθήσει το πολυαναμενόμενο πάρτι της ένωσης.

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: Στάθης Σχίζας για Στέλιο Χανταμπάκη - «Είναι επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι»

Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Έστειλα εξώδικο, προσπαθώ να συνέλθω, είμαι απλήρωτη, πάω σε ψυχολόγο»

Survivor All Star - Στάθης Σχίζας: Η απάντηση για το unfollow που του έκανε η Κατερίνα Δαλάκα