MEDIA

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη ανάμεσα σε Survivor και IQ 160 - Έκπληξη η σειρά του STAR

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη ανάμεσα σε Survivor και IQ 160 - Έκπληξη η σειρά του STAR
Pexels

Τηλεθέαση: Η σειρά IQ 160 στο STAR είναι η μεγάλη έκπληξη του δεύτερου μισού της χρονιάς

Η τηλεοπτική σεζόν συνεχίζει να έχει εκπλήξεις και μικρές ανατροπές. Με πρωταγωνίστρια τη μυθοπλασία και το «Survivor All Star» υπάρχουν νέες αφίξεις που «δυσκολεύουν» τον ανταγωνισμό.

Το σίριαλ «IQ 160» του STAR ήρθε με φόρα στη βραδινή ζώνη για να ζορίζει τους ανταγωνιστές και να αποδείξει ότι μία έξυπνη κωμωδία έλειπε από την τηλεόραση.

Την Κυριακή 9 Μαρτίου, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, στο δυναμικό κοινό, το «Survivor» του ΣΚΑΪ σημείωσε μέσο όρο 20,2% και ακολούθησε το «IQ 160» με 19,2%. Η «Γη της Ελιάς» του MEGA έκανε 14,2% και το «Μαύρο Ρόδο» 12,1%.

Όσον αφορά το γενικό σύνολο, η σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» είχε μέσο όρο 22,9%, το «Survivor» 22,3%, το «Μαύρο Ρόδο» 17,2% και το «IQ 160» 15,2%.

Να σημειωθεί ότι το «Μαύρο Ρόδο» δεν θα προβληθεί τη Μεγάλη Εβδομάδα ενώ «Η Γη της Ελιάς» θα κρατήσει συντροφιά ως τη Μεγάλη Τρίτη. Το ριάλιτι επιβίωσης του καναλιού του Φαλήρου θα είναι στον αέρα μέχρι αύριο και τη Μεγάλη Τετάρτη θα προβληθεί ένα best off επεισόδιο.

Από τη Δευτέρα του Πάσχα και διαδοχικά, τα προγράμματα θα επανέρχονται στη μικρή οθόνη και θα δίνουν ξανά μάχη για την πρώτη θέση.