MEDIA

Βίκυ Καγιά: Παραδέχτηκε on camera την αποχώρησή της από το STAR – Τα κανάλια που την πολιορκούν

Βίκυ Καγιά: Παραδέχτηκε on camera την αποχώρησή της από το STAR – Τα κανάλια που την πολιορκούν

Η Βίκυ Καγιά μίλησε σε δημοσιογράφους και ανέφερε ότι φεύγει από το κανάλι της Κηφισιάς

Είναι η πρωταγωνίστρια των ημερών και του τηλεοπτικού ρεπορτάζ, καθώς η είδηση της αποχώρησή της έπεσε σαν «βόμβα». Η Βίκυ Καγιά, έπειτα από επτά χρόνια παρουσίας στο STAR, κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο στην επαγγελματική της πορεία.

Το πρωί της Μεγάλης Τρίτης, οι κάμερες την συνάντησαν έξω από το στούντιο που γίνονται τα γυρίσματα του «Shopping Star» και παραδέχτηκε τη συγκεκριμένη εξέλιξη: «Ήταν μία πολύπλοκη χρονιά επαγγελματικά και συναισθηματικά… Μερικές φορές τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή. Γίνονται τα ραντεβού, μιλάς, ζητάς και καταλήγεις κάπου. Θέλω να τονίσω ότι δεν τσακώθηκε κανείς με κανέναν, δεν υπήρχε κλίμα άσχημο και επιθετικό. Είναι άδικο και για εμένα και για το κανάλι και για τη συνεργασία μας που είμαι επτά χρόνια. Ήταν μία επιτυχημένη και όμορφη συνεργασία».

«Ήταν μία δική μου προσωπική επιλογή το να σταματήσω και να αφήσω ένα πρότζεκτ που αγαπώ πάρα πολύ», πρόσθεσε η παρουσιάστρια αναφερόμενη στο «Shopping Star».

Στη συνέχεια, η Βίκυ Καγιά υποστήριξε ότι όλα τα πράγματα έχουν μία αρχή και ένα τέλος. Αναφορικά με το επαγγελματικό της μέλλον, ανέφερε ότι τα τηλέφωνα έχουν χτυπήσει. «Τηλεφωνήματα έχουν υπάρξει, αλλά δεν είναι αυτή η στιγμή για να συζητήσω κάτι. Θα ήθελα να τελειώσουν τα γυρίσματα, να χαιρετηθώ με τους συνεργάτες μου και όλα τα υπόλοιπα είναι για μετά», κατέληξε.

Τα κανάλια που πολιορκούν τη Βίκυ Καγιά

Τις τελευταίες ημέρες, δημοσιεύματα ήθελαν το ΣΚΑΪ να πολιορκεί την παρουσιάστρια. Ωστόσο, αυτό διαψεύστηκε από το «Πρωινό Μας». Όπως φαίνεται, ο ΑΝΤ1 είναι ο σταθμός που επιθυμεί διακαώς το πρώην top model καθώς υπάρχουν πρότζεκτ στα οποία μπορεί να αξιοποιηθεί. Σίγουρα, θα υπάρξουν επαφές και με άλλους σταθμού καθώς η Βίκυ είναι ένα πρόσωπο που έχει δοκιμαστεί και πετύχει το στοίχημα της παρουσίασης σε διαφορετικά πρότζεκτ.